Spring naar bijdragen

rienvd

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over rienvd

  • Verjaardag 21/03/1960

rienvd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. is de moeite waard om eerst even naar te kijken. Bedankt.
  2. Mail me maar even dan geef ik je de gegevens. Dank voor de tip. Rien.
  3. Hoi Rien, ik las je bericht over de jankende lager. Ik ben in het bezit van een Grand Cherokee 6cl van 1996. Binnenkort krijg ik te maken met reparaties zoals pitmanarm en fuseekogels. Is het mogelijk dat jij mij het adres en eventueel telefoonnummer van jou garage in tilburg geef. Bij voorbaat dank.

    Groeten Jan Zwanenburg (Hunter)

  4. Dank voor je reactie. Ik heb vandaag met een bedrijf in Tilburg (Edward) gesproken. Hij bevestigd de lager problemen. Wel een goede aanbieding want voor 600,= is de hele handel gereviseerd. Blijft wel heel veel geld!! Jammer dat ik zo'n pech heb met de auto. Ik vind hem heel gaaf maar heb nu b.v. ook de slang van het oliereservoir van de stuurbekrachtiging stuk. Laatst ook al een spontane breuk van een tap end van het uitlaat spuitstuk, stoelverwarming stuk......wat zal de volgende zijn? Heb ik een maandagochtenproduct of komt dit vaak voor? GRoeten, Rien.
  5. zou kunnen dat het een WJ is. Het is een uitvoering met witte wijzerplaten. Ik ben er niet zo in thuis. Ik hoop misschien wel dat het een lager is. Is dat eenvoudig te vervangen? Dank voor je reactie.
  6. rienvd

    Lawaai bij vooras!

    Ik heb een hele fijne Grand Cherokee van 2001. Heeft een kleine 120.000 kms gereden. Wanneer de motor vermogen moet leveren en ik dus een klein beetje gas geef dan maakt de aandrijving voor heel veel lawaai. Ik heb de olie van het differentieel al laten vervangen en er een toevoeging bij gedaan (niet die van een dealer maar wel eentje die hielp bij kraken bij het achter differentieel) maar dat heeft niets geholpen. Als ik het gas loslaat dan loopt de auto heel stil. Kan iemand mij vertellen wat dit kan zijn en wanneer er een reparatie nodig is waar ik dat goedkoop kan laten doen? Zit nl. niet echt breed momenteel zeg maar. Woon in omg. Uden.
  7. Hoi allemaal. Ik zoek me rot hoe ik een vraag kan stellen maar goed, hoop dat het zo lukt. Ik heb een mooie Jeep Gr Cherokee van 2001. XJ geloof ik. Hij rijdt prima maar maakt wanneer ik gas geef een jankend geluid bij de vooras. Ik heb de differentieelolie al laten verversen en een toevoeging erbij gedaan. Ben de naam even kwijt maar het was niet het spul van de dealer. Wanneer ik het gas loslaat hoor je het geluit niet. Alleen dus wanneer de motor meer vermogen levert. Ik vraag me af wat het is. Kan iemand me helpen? Groeten, Rien.
  8. ik wil een vraag stellen maar kan geen optie vinden om dat te doen....help

×
×
  • Nieuwe aanmaken...