Spring naar bijdragen

hunter

Forum member
  • Aantal bijdragen

    24
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1997

hunter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Nou reken maar met 1 op 6 op gas dan zit je dichter bij de werkelijkheid. Met de caravan er achter haal ik deze waarde lang niet. Ik tank hooguit 45 liter gas dus een beperkt aantal km lastig als wij op vakantie gaan zeker in landen waar gas nog geen gemeengoed is. Maar verder rijd het super en ben ook content met de G3 gasinstallatie al meer dan 50.000 km.
  2. Ik heb mijn gasinstallatie in laten bouwen bij AGIN Rotterdam. Al bijna 30.000 km gereden en geen enkel probleem opgeleverd. Het is een Prins G3 installatie die prima voldoet. Maar er zijn verschillende mogelijkheden aan inbouwers succes er mee.
  3. Ik had ook bonken in de achteras bleek het dif. te zijn versleten tandwielen en afgebroken delen. Overigens een dure grap bij mij is er een gebruikt dif onder gezet.
  4. Beste jeepers ik heb eeb probleem(tje) met de achterklep van mijn ZJ bouwjaar 1997. Er zit speling op de sluiting zodat je bij iedere flinke hobbel in de weg een bons hoort. Is het slot verstelbaar zodat het weer strak sluit en hoe moet ik het stellen? Groeten, Hunter.
  5. Een goed adres in Tilburg JEE-BEE,s Persephonestraat 44
  6. Bij mijn Grand brand dat lampje ook regelmatig het komt omdat de overschakeling van benzine naar gas niet helemaal correct gebeurd maar is verder totaal geen probleem
  7. De motor start goed maar slaat direct weer af. Stoppen bij een stoplicht, motor slaat af. Toerental zeer onregelmatig. Uiteraard het forum geraadpleegd en daar werd ik niet vrolijk van, het kon van alles zijn. Nu ben ik redelijk a-technisch dus zakte de moet in mijn schoenen. Toen in toch even onder de motorkap keek zag ik dat de dop voor het bijvullen van motorolie er niet op zat. Was ik vergeten terug te zetten na bijvullen. Dop er op problemen verholpen de motor loopt weer als een zonnetje. Blijf voor mij wel de vraag hoe kan dit, waarom loopt de motor onregelmatig zonder dop?
  8. Ik ben al een paar keer bij JEE_BEE'S geweest, goed adres. www.jeepcherokeeparts.nl
  9. Bij mijn ZJ was bedrading voor de trekhaak achter de module aangesloten wat prompt tot een melding van de computer aanleiding gaf en de stroom van de achterlichten uitschakelde dus ook de achterlichten van de caravan uit. De bedrading van de trekhaak moet voor de module worden aangesloten anders krijg je een fout melding omdat er teveel weerstand wordt gemeten.
  10. op www.flashlube-europe.com kan je dit opzoeken
  11. suggestie van Hi-jack opgevolgd, oplossing gevonden. Plaatje bij de linker koplamp 2e regel van onder is de kleurcode.
  12. Hoi Chris, Bedankt voor de reactie. Ik heb gekeken onder de motorkap daar staan een aantal cijfers en letters. Alleen kan ik er niet uitkomen wat de kleurcode is.
  13. Vraagje. Wie kan mij vertellen waar de kleurcode te vinden is van mijn Grand Cherokee bouwjaar 1997
×
×
  • Nieuwe aanmaken...