Spring naar bijdragen

GuruLuke

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

GuruLuke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hey Pedro, Ik had deze banden eronder toen ik de Jeep kocht, heb er een tijde mee gereden, om de originele velgen, bij mij geen probleem geweest. Dit is de standaard bandenmaat ven het nieuwere type G.C. Ik rij nu met winterbanden in de maat 255-70-16 ook geen probleem, wel originele velgen... Gr. Luke.
  2. Heb wel belang bij je banden..is alleen 245/70/16 niet te groot voor mijn standaard zj velgen?

    Groet Peter

  3. Nee, ik heb de problemen nog steeds, alleen is het wel iets beter geworden. Maar ik heb nog steeds, dat als hij automatisch terug schakelt, b.v. in de bergen, dan schakelt ie gewoon 2 keer terug, erg iritant... zit je in de toerenbegrenser... Nog iemand een ander idee, voor dit probleem?
  4. Hallo Lowrider, Ik ben bang, dat dat niet goed komt, ik heb zelf 20" velgen met ET 38, de lopen niet aan, maar als de ET waarde hoger is, komen de velgen verder onder de auto, dus het je grote kans dat hij aan de binnenkant aan zal lopen. Als de ET waarde lager wordt dan komt het wiel verder onder de auto vandaan en zal hij niet binnen aanlopen, maar loop je op den duur het risico, dat hijj in de spatbordrand zal aanlopenmet inveren. Standaard heeft een jeep volgen mij een ET waarde van ergens in de 30:blink:
  5. Ik heb met mijn zomervelgen een bandenmaat 275-40-20 die slijten niet aan, past perfect en om mijn wintervelgen heb ik 255-70-16 en die slijten ook nooit aan. De ET waarde weet ik ook niet precies, maar dat zal idd ergens in de 30 zijn, de 20" velgen die ik heb hebben volgens mij ET38? Maar dat weet ik niet zeker. Volgens mij moet die set wel passen, kan je ze niet ff passen?
  6. Ik heb om mijn zomervelgen 275-40-20, zonder spacers, of iets dergelijks en dat slijt niet aan en mijn winterbanden 255-70-16 om de originele 16" velgen, die slijten ook niet aan. Ik heb ook nog eens setje Goodyear banden liggen, 245-70-16, met allemaal nog 7 a 8mm profiel. Staat wel een M+S logo op, maar echte winter banden zijn het niet. Mocht je er belang bij hebben, stuur je me maar ff een berichtje. Bij mijn Jeep klopt de teller ook niet, heb ook tussen de 10 en 15km verschil.
  7. Hey Wim, bedankt voor je reactie, ik ga er eens even mee aan de slag, kan geen kwaad, om dat eens schoon te maken, baad het niet, dan schaadt het niet! Ik laat nog wel even horen, of het probleem ermee is opgelost.
  8. Waar zit die Trotle position sensor?
  9. Hallo, Ik heb een Grand Cherokee, van bouwjaar 1996. Nou heb deze Jeep het volgende probleem. Met stads gebruik, geen problemen, schakelt prima op en af. Als ik wat sneller rijd, boven de 100, dan schakelt de automaat niet door, als je gas blijft geven, Als je het gas los laat, dan schakelt ie wel door, maar dan direct 2 versnellingen, als je dan iets teveel gas bij geeft, met versnellen, schakelt ie 2 versnellingen terug en zit je bijna in de toerenbegrenser. Kent iemand dit probleem? De olie is mooi rood van kleur. en het peil is ook ok.
  10. Mijn Cherokee heeft dit alleen in de hogere versnellingen, is het bij jou al op gelost?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...