Spring naar bijdragen

jeeperdepeep

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over jeeperdepeep

  • Verjaardag 23/07/1956

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.tevado.nl

jeeperdepeep's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Oude logo's, strepen en teksten kunnen gemakkelijk verwijderd worden met een simpele fohn! Gewoon warm maken, een puntje lospeuteren en je trekt het er zo vanaf. Wil je nieuwe teksten of logo's neem dan even kontact op met: logo@tevado.nl (ik weet niet of het toegestaan is om hier reclame te maken maar dat hoor ik dan wel).
  2. Hallo! Ik weet niet of dit de juiste benaming is maar ik bedoel dus de ventilator van de kachel/airco. Deze werkt niet! Nu heb ik bij mijn dealer geinformeerd en die heeft het over een snoertje aan de bijrijderskant onder het dashbord. Deze zou te heet geworden zijn en moet worden vervangen + het printplaatje van de ventilator. Kosten ca. € 300,00. Nu is mijn vraag: kan dit en moet zo iets zoveel kosten of is het zelf op een gemakkelijke manier op te lossen? Oh ja, het betreft een grand cherokee van 2001. Bij voorbaat dank.
  3. jeeperdepeep

    Even Voorstellen..

    Nou, het moet dan maar! Ik (jeeperdepeep) rij nu sinds een jaar in een oude grand cherokee van 2001. Dit is mijn eerste Jeep! Na alle andere, rijdbare troep, dacht ik dat het tijd werd om eens een echte auto te kopen en het werd dus een grand cherokee. Het is een "dealer" onderhouden auto en dus was de prijs :(er ook na. Het enigste wat ik nu weet is, dat zelfs een dealer onderhouden jeep, ook op zijn tijd mankementen krijgt en dat is weer de reden dat ik deze site zocht en vond! Ik hoop hier dus iets wijzer te worden van alle gebreken en mankementen van mijn, toch wel erg prettige vervoermiddel. Ook al zal ik er zelf weinig aan kunnen doen (2 linker handen en weinig technische kennis). Bij voorbaat alvast bedankt voor alle tips en adviezen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...