Spring naar bijdragen

Henry

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Henry's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Van onze wagoneer (401 automaat) gaat het schakelen vanuit z'n P of N in de 1e en achteruit niet bepaald soepel. tevens gaat het overschakelen van de 1e naar de 2e versnelling met een behoorlijke klap. Van de 2e naar de 3e versnelling gaat wel mooi soepel. Is dit normaal? Kan dit evt. verholpen worden met nieuwe olie / filter en wat voor olie en hoeveel moet er dan in. De olie is aan peil, en lijkt (aan de peilstok) mooi helder. alvast bedankt!
  2. Van onze wagoneer (401 automaat) gaat het schakelen vanuit z'n P of N in de 1e en achteruit niet bepaald soepel. tevens gaat het overschakelen van de 1e naar de 2e versnelling met een behoorlijke klap. Van de 2e naar de 3e versnelling gaat wel mooi soepel. Is dit normaal? Kan dit evt. verholpen worden met nieuwe olie / filter en wat voor olie en hoeveel moet er dan in. De olie is aan peil, en lijkt (aan de peilstok) mooi helder. alvast bedankt!
  3. Zijn alleen de achterlichten het verschil?
  4. Sinds gisteren de trotse eigenaar van een "wagoneer" uit 1978 met de befaamde 401 motor. Nu was is vandaag het chassisno. aan het uitpluizen en kom ik er achter dat het geen wagoneer is maar een "Cherokee-4.door station wagon" Ik dacht altijd dat een cherokee een wagoneer was met twee deuren!! wie weet het verschil alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...