Spring naar bijdragen

Sunbeam

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Sunbeam geplaatst

  1. Hallo Ed,

    Dank je, het gaat best wel redelijk met me, maar het zal vast nog wel even duren voordat ik me weer top voel.

    De behandelingen die ik tot nu heb gehad , sorteerden weinig effect.

    Ik hoop binnen afzienbare tijd de gele wrangler weer te gaan gebruiken.

    Leuk jouw reactie, nogmaals bedankt en tot spoedig.

    Groeten Hans.

  2. Sunbeam

    Condoleances Ruud van Huët

    Gachte familie van Huët, vrienden en bekenden, Persoonlijke heb ik niet het genoegen gehad Ruud te leren kennen, maar het respect en eerbied waarmee alle mij bekende jeepers over hem spraken, doet mij beseffen dat ik veel gemist heb. U allen gecondoleerd en de sterkte toegewenst, nodig om dit verlies te dragen. Namens Hans, Annie en Michel Nijman.
  3. Sunbeam

    Tourrit 24 Augustus

    Ook wij, Hans en Annie willen onze dank aan Ed, Jan en Hans voor hun geweldige suggestie en voorbereidend werk, die deze tourrit tot een succes hebben gemaakt, betuigen. Dit geldt natuurlijk ook voor alle anderen die hun steentje hebben bijgedragen. Mensen bedankt. Ik ben sinds 22 maart 2008 aangemeld bij jullie forum en lees vaak met plezier de discussies die jullie met elkaar aangaan en de uitleg en adviezen en tips die jullie elkaar geven. Tot op heden heb ik nog weinig kunnen genieten van de door jullie georganiseerde aktiviteiten, simpel omdat mijn in februari 2008 gekochte Wrangler nog wat verzorging en aandacht nodig had. Ben er nog niet helemaal uit, maar er zit nu schot in. Het was daarom bijzonder plezierig dat we met deze geslaagde tourrit mee konden. Even na Groot-Ammers nadat een koffie-break werd ingelast, zijn wij afgehaakt om reden dat we nog andere verplichtingen hadden. Nogmaals allemaal bedankt, dit verdiend navolging. Groeten Hans (sunbeam)
  4. Sunbeam

    Even Voorstellen..

    Hoi Ed, Dank voor je welkom en bedankt tot nu toe voor alle moeite, raad en daad.
  5. Sunbeam

    Even Voorstellen..

    Dank je Raven Groeten Hans (Sunbean) [Keep in touch with the dutch/quote]
  6. Sunbeam

    Even Voorstellen..

    Aan alle leden van dit forum, mijn naam is Hans Werner Nijman, en heb mezelf aangemeld op 24 maart 2008. Ben in het bezit sinds februari dit jaar van een Wrangler 4.0ltr. h.o. van 1992 met ca. 74.000 km, op de teller. Heb een vrouw (Annie), 2 zonen (michel 1972) en (Dudley) en hond Gabber (is een Fauve). Tezamen runnen we een Transport- en containerverhuur bedrijf. Mij roepnaam is "Sunbeam". Zo werd ik genoemd toen ik als agent voor een aantal scheepvaart concerns de technische supply voor hun schepen verzorgden. Er zijn een boel dingen die ik meer dan gemiddeld leuk vind en als er dan ook maar even gelegenheid is, houd ik mij daar mee bezig waaronder;motor rijden, fotografie, videofilmen, vissen (zee), varen, fietsen en zeker niet in de laatste plaats 4x4 rijden en hobbyen. Tot nu toe is het rijden er wat bij ingeschoten omdat ik tijd tekort kwam en onderdelen voor de jeep soms wel wat heel lang onderweg waren voordat ik ze kon monteren. Nadat we de wrangler hadden opgehaald bleek dat de veren en de schokbrekers en veerbladen hun beste tijd gehad hadden. Vervangen dus, zo ook de velgen en de banden. De jeep is kanarie geel en omdat wat op te leuken hebben we de achter- en voorspatborden bekleed met zwart tranenplaat, (dus niet om rotte plekken te maskeren). Verder zijn de beide treeplanken verstevigd met ?rock crawlers? van warn, is er een lier en een bumper gemonteerd en de verlichting veranderd en aangepast. Al met al best een boel werk, maar zeer leuk om te doen. Tussen door liep ook nog het gesleutel aan de cherokee van zoon Michel1972 waar ongemerkt toch meer tijd in ging zitten dan verwacht. Dit was, in een notendop zoals men zegt, mijn verhaal en ik hoop oprecht dat het nu lukt om op de ledenlijst te komen want ondanks eerdere pogingen is dat tot op heden niet gelukt. Groeten Hans (Sunbean) [Keep in touch with the dutch/quote]
  7. Sunbeam

    Tourrit 24 Augustus

    Hello Jeeped, Naar aanleiding van jouw opmerking dat je mijn aanmelding voor de tourrit nog niet ontvanngen had, bij deze de (schriftelijke) bevestiging dat wij, Annie, Hans en Gabber met onze Geel/Zwarte 92er YJ 4.0 een poging zullen wagen jullie bij te houden, ijs en weder dienende. Hopenlijk is de YJ dan zover dat ik er de weg mee op durf. grt. Hans. Je hoeft niet persé gek te zijn als jeeper, maar het helpt wel !
  8. Hallo Ed,

    heb jou bericht gelezen. Ik heb mezelf inmiddels voorgesteld aan het forum en een ieder die het wil lezen. Zal mijn best doen wat aktiever te worden. Hebzoals dat heet eerst de kat wat uit de boom gekeken alvorens mij in het feestgedruis te storten.

    Groeten. "sunbeam"

×
×
  • Nieuwe aanmaken...