Spring naar bijdragen

honda_53

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over honda_53

  • Verjaardag 24/02/1973

honda_53's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. 225/70/R16 wat ook vermeld staat op het keuringsbewijs en wss niet mag aangepast worden. maar aan de banden ligt het niet,het zijn echt de wielen die wringen tijdens het nemen van bochten.
  2. nono,banden zijn exact dezelfde maat maar met de versleten banden was het geluid veel minder tijdens het uitdraaien van een bocht. nu is dat echt luid piepend dat ik gedraaid raak. het is een grand cherokee limited 2.5 td van 1998 met 249 tussenbak . zj of wj weet ik niet. greets.
  3. hallo, door het schudden in korte bochten en dit hier opgezocht te hebben had ik vorige week naar de garage geweest om een nieuwe visco te laten plaatsen. begint de brave man onder de motorkap te sleutelen net achter de radiator. na te vragen wat hij aan het doen was zei hij dat daar de viscokoppeling zat dus ik maar uitgelegd dat ik dat dan wss niet bedoelde. ik dan thuis de " how to" van de visco afgedrukt en ermee terug naar garage. na enkele telefoontjes zei de garagist me dat het dat niet kon zijn maar wss de sattelieten in de pont of zoiets???? ik heb net nieuwe banden gezet en nu bij het uitdraaien van een 90 graden bocht scheur ik precies aan 200 per uur erdoor met gierende banden!
  4. hallo,ik dit juist ook zo geprobeerd heb maar geen succes! blijft "wait 2 houres" opstaan. iemand nog opties? gebeld naar dealer voor de code via chassisnummer en andere code gekregen dan vermeld in mijn radioboekje. ganse nacht contact in acces laten staan met radio uit. nog steeds "wait 2 houres" bij het aanzetten.
  5. hallo,ik heb een jeep grand cherokee limited van '98 heb onlangs men culassen laten vernieuwen en bij terugkomst garage stond de radio in code. op het schermpje staat "wait 2 houres" nu al zeker 2 weken. wat moet ik doen om de code terug te kunnen invoeren? heb ondertussen al 2 uur met radio aan en 2 uur met radio af gereden. nog steeds geen verandering.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...