Spring naar bijdragen

Erwin4x4

Forum member
  • Aantal bijdragen

    80
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Erwin4x4 geplaatst

  1. Jawel maar ik heb eerst een afspraak bij de spuiter omdat er een paar klojo's een grote kruis op mijn motorkap moest krassen:(
  2. Hoi Ramon, Ik heb pas de 29e een afspraak gemaakt en ik ben wel benieuwd:B:B
  3. Ja dan maken we er gelijk een Jeep meeting van als we bij de daders gaan collecteren:P:P Bedankt voor al jullie reacties jeep vrienden;)
  4. Wat ben jij kwijt voor de Flowmaster. Ik ben kwijt voor mijn RVS cherrybom incl. montage 100,00 Eur
  5. JE BENT MIJN HELD:wub:.....had ik het ook maar gezien wie het was:whistle:
  6. Inderdaad het zijn echt h*f**rstreken:frusty: maar het kost me dan wel +/- 400,00 eur aan spuitkosten ik ben wel gelijk een paar steenslag plekjes kwijt......IK MOET HET TOCH ERGENS HET POSITIEVE VAN INZIEN:wub::rolleyes:
  7. Hoi ramon, Ik wou net een cherrybom nemen;) Gr.Erwin
  8. Wat of wie het ook is maar ik zou me toch niet echt in kunnen houden als ik het zou zien:no:
  9. Hoi Gusmano, Gave site:B en je GC ziet er perfect uit:yes:
  10. ja dan maar offroad:DMaar ik baal wel zeg +/-400,- spuitwerk:( Ik begrijp gewoon niet wat voor energie ze er hier uit halen omdat te doen:huh:
  11. Hallo Jeep vrienden, Waarom kunnen mensen niet gelukkig zijn voor een ander. Ik dacht ik ga lekker mijn GC wassen hebben ze 2 grote krassen op mijn motorkap gezet. Wat een wereld en ik ben al zo zuinig op mijn GC. Gr.Erwin http://i119.photobucket.com/albums/o149/Erwin001/Motorkapbekrast.jpg
  12. Nee dank je Ik ga wel lekker op de site lezen/genieten en ik ben het met je eens het zijn allemaal aardige mensen. Daar ben ik van overtuigd maar zal niet weer zo snel een nieuwe topic plaatsen;)
  13. Hoho en dat wil ik juist niet want als jij denk dat ik wil onrust zaaien dan is dit mij laatste berichtje.
  14. Thx Cherokee95 voor je positieve reactie. Maar ik heb net het stuk gelezen op "parkeerplaats meeting" Het lijk of wel elkaar niks gunnen. Mensen zoals jij zijn goud die zijn gewoon neutraal en zeggen gewoon eerlijk waar meer hun interesse liggen ipv dat je iemand een klein beetje afbrand en dat ik denk shit ik zit hier verkeerd. Ik heb te schone jeep. Terwijl ik het ook HEEL leuk vind om te zien hoe een jeep door de modder ploeterd. Alleen ik vind het leuk om het te zien en niet om het te doen...
  15. Hoi, Nou snap ik het:yes: en het lijk net of we elkaar niks gunnen. Gr.Erwin:bye1:
  16. Hallo Jeep(vrienden) Inderdaad het is mijn Jeep en ik doe ermee wat IK wil. Maar ik respecteer iedereen en er zijn meer tegenstanders als medestanders op deze forum. Ik hou niet zo van dat gekibbel om niks:(. Ik krijg al een klein beetje spijt dat ik mijn goeie bedoelingen en mijn trots met jullie heb gedeeld met natuurlijk de uitzondering daar buiten:(. Ik wil geen onrust zaaien hierover en zal zeker geen meeting organiseren omdat er gewoon mensen vinden dat dit niet mag in hun ogen. Inderdaad 90% van de Jeeps zien het terrein niet eens. Gr.Erwin ps. Toch bedankt voor de leuke reacties:wub:
  17. Hallo, Leuk idee van de Beest om even mijn GC erop te zetten voor en na mijn verbouwing. Gr.Erwin Er voor Er na
  18. Hoi Mike, Bedankt voor je leuke reactie en zoals je al gezien heb is niet iedereen zo enthousiast als wat ik ben. Maarja ik ben er heel blij mee:B:B Gr.Erwin
  19. Euh ik stuur je even mijn agenda via PM:Den doe maar 4 kratjes donker bier..:lol:Ja apart verzekerd en natuurlijk een paar goeie slotmoeren en niet die van autostyle. Alleen voor mijn deur is een beetje moeilijk want je heb ook nog sleutel nodig om via mijn tuin in de inpandige garage te komen:wub:
  20. :DIn DenHaag/Voorburg krijg je niet eens een stapeltje bakstenen ze leggen hem zo wel neer... Bedankt voor je leuke reactie Frank;)
  21. Hoi Ramstein je mag best wel rijden hoor.....op de weg:) bedankt voor je leuke tips en reactie:bye1:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...