Spring naar bijdragen

hoost

Forum member
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over hoost

  • Verjaardag 20/07/1966

hoost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ben op zoek naar mijn 4e Jeep...een 5.9 LX moet het worden:wub:. Heb al 3 keer een dag in de trein gezeten (dus ook retour) 1x vol deuken, 1x krukaslagers verrot, 1x vooras versleten (alles) alsmede tussenbak. Bestaat er een gouden tip.... Is er met deze wagens vaker iets mis dan met de 5.2? Vandaag kwam iemand kijken naar mijn Jeep en hij had een...LX met versleten blok.... Enne, ik vind 6000,- euro (veel) te veel...zoek ik een luchtkasteel?
  2. Sorry, zou het niet meer weten. Heeft Speaker@Co Groningen (Martin) destijds voor mij berekend. De tweeters schijnen met full-range signaal te worden belast en daar kunnen ze niet tegen....
  3. soldeer er meteen een condensator tussen (bass blocker); dan blijven ze heel.
  4. Die tweeters krijgen vanuit de booster gewoon full range signaal te verwerken dus ook meer bas dan waarvoor ze gemaakt zijn. Een weerstandje plaatsen is niet goed voor het geluid. Je kunt ze filteren met een goede condensator zodat ze geen bas meer hoeven te verwerken. Deze soldeer je gewoon tussen de plus draad.
  5. Bedankt voor je reactie. Sleutel doet ook helemaal niets met de cv. Vrijdag trek ik de boel maar eens los:wacko:
  6. 1 velg Grand Cherokee "Overland" 17 inch steek 5x5 1999-2004. Liefst met redelijke band
  7. Heb volgens mij alle discussies hierover gelezen maar bij mij is het weer anders... uiteraard:(. Heb een Gemini klasse 3 alarmsysteem met bijbehorende afstandbediening (2x) Sinds kort kan ik de portieren en de klep niet meer unlocken met de afstandbediening. De knipperlichten knipperen braaf 3 keer maar alles blijft op slot. Je hoort ook nergens een geluidje. Het alarm wordt wel uitgeschakeld. Daarna moet ik het bestuurdersportier met de sleutel openen en de overige 3 van binnen uit. De klep krijg ik helemaal niet open (geen sleutelgat) en ook de bediening van de glazen achterklep doet het niet. Centraal vergendelingsknopje in portier zorgt voor zacht klikje (relais) in beide voorportieren maar de boel gaat niet op slot. Met de afstandbediening kan ik de auto WEL afsluiten en het alarm activeren. Alarmlichten knipperen dan netjes 1 keer en ik hoor de boel ook echt op slot klikken. wat kan dit nu weer zijn?
  8. Moet nog even wennen aan de site. Is er voor de omschrijving van werkzaamheden een download beschikbaar?
  9. Hoet heeft ze op voorraad ca. 900,- ex. Kan ik ergens een manual downloaden? Klink makkelijk: ff turbootje uit en inbouwen maar.....plaatjes erbij zou fijn zijn.
  10. Die dingen schijnen gewoon kapot te kunnen gaan. De WW meneer wist meteen wat er mis was en keek niet verbaasd. Bovendien heb ik op dit forum meer berichten gezien van een defecte turbo.
  11. hoost

    GC 2.7 CRD 2002 turbo

    Ik zoek een goede (gebruikte) turbo voor mijn GC 2.7 CRD uit 2002.
  12. Echt stuk:( Wie heeft een adres waar ik een goede betaalbare vervanger kan halen? Bij ons in Groningen zit een club die er een kan leveren voor 1000,- euro incl. Heb Hans van Jeep Parts ook al een mail gestuurd. Bij voorbaat dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...