Spring naar bijdragen

Jschav

Forum member
  • Aantal bijdragen

    28
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Alles door Jschav geplaatst

  1. Ze was zo bijzonder dat ik helemaal van slag was.
  2. Ik probeer de profielfoto te wijzigen.
  3. Ook met max. 200 pixels krijg ik dezelfde melding.
  4. Ik wilde de foto wijzigen bij "instellingen". Echter wordt de volgende melding gegeven: Fout bij het instellen nieuwe foto. Heb de oude foto verwijderd en het opnieuw geprobeerd met gevolg dezelfde melding. Na een aantal pogingen (ook met andere foto) steeds dezelfde melding. Iemand een idee wat ik fout doe?
  5. Jschav

    Gespot!

    Vanmiddag op de A12 ter hoogte van zoetermeer, een zilverkleurige JK-5 deurs. We zijn elkaar een paar keer gepasseerd maar meneer weigerde te groeten en bleef strak voor zich uit kijken. Of hij had een pest bui.......of geen echte Jeeper......kan ook beide.
  6. Als het past wil ik hem wel hebben (kopen). Stuur wel een pb-tje om contact op te nemen.
  7. Blokken zijn bij een onderhoudsbeurt door een garage vervangen. Heb niet gehoord dat ze scheef zijn afgesleten. Ik weet niet of het eventueel aan de remblokken kan liggen, dat er speling op zit of iets dergelijks. Maar ik ga ervan uit dat de garage goede blokken heeft geinstalleerd.
  8. OK, zal de schijven (laten) controleren en dan toch maar vervangen. mogelijk kunnen ze nog afgevlakt worden. Dan maar hopen dat het probleem is opgelost.
  9. Heel verschillend. Zowel bij lage snelheid als hoge snelheid. Soms bij snelheid van 100 km/u is het trillen behoorlijk erg. Het lijkt soms dat als de rem zacht wordt ingetrapt het trillen erger is dan als er harder geremd wordt. Kan het iets te maken hebben dat de remschijven te warm worden bij veelvuldig remmen (stadsverkeer)? Vreemd is dat het trillen soms ook niet aanwezig is. Heb al eens geprobeerd te remmen en het stuur los te laten. Als het trillen dan niet aanwezig is remt de auto gewoon recht.
  10. Zo'n 1 1/2 jaar geleden na het monteren van nieuwe banden.
  11. Beste mede Jeepers, Ik heb mijn remblokken voor vervangen en merk nu dat bij het remmen de voorwielen af en toe trillen (net of de schijven krom zijn). Echter voordat de vervanging van de nieuwe blokken had ik hier geen last van. Het lijkt mij dan ook onwaarschijnlijk dat de schijven in één keer krom zijn, mede omdat het trillen tijdens het remmen niet altijd is. Iemand ervaring met dit euvel of een idee wat het kan zijn? Gr. Jeffrey
  12. Jschav

    Gespot!

    Vanmiddag in centrum Berkel en Rodenrijs Zwarte Wrangler geparkeerd voor de chinees. Heb die van mij erachter gezet.
  13. Klopt. Maar heb het euvel gevonden. Het blijkt dat zekering nr 1 (parkeerlichten) de boosdoener was. Alles doet het weer, maar het is toch vreemd dat de zekering eruit knalt. Met oude relais geen last gehad. Is dus toch mogelijk dat het aan het nieuwe relais ligt.
  14. Heb wel het relais vervangen van de verstralers, omdat er een pootje was afgeroest. Maar lijkt mij onwaarschijnlijk dat het hierdoor komt.
  15. Wie (her)kent het volgende probleem? Op mijn TJ zitten verstralers gemonteerd. Op het moment dat ik de schakelaar aanzette (gecombineerd met groot licht), deed de dashboardverlichting het niet meer. Thuis aangekomen bleek dat de achterlichten het ook niet deden. Heb zekering nr 10 (achterlichten) vervangen en het probleem was opgelost. Nu heb ik de verstralers weer een keer aangezet samen met groot licht en weer kapt de dashboardverlichting ermee. Deze keer is de zekering niet doorgebrand. De zekering die tussen de accu en de verstralers zit is nog heel. Iemend bekent met dit probleem. Klopt het dat de achterlichten samen op 1 zekering zitten met de dashboard verlichting.
  16. Jschav

    raamfolie

    Ik heb reeds een aantal auto's van mij in het verleden beplakt met folie. Ik vind het werk wel meevallen (komt misschien omdat ik hier veel geduld mee heb). Zorg wel dat je ruiten goed schoon zijn. Het beste kan je met een scheermesje de ramen schoon krabben zodat alle putjes en dergelijke eraf zijn. Doe je dit niet dan blijf je alle putjes en korrels zien en veroorzaakt dit luchtbellen. In het lauwe water een druppeltje dreft doen, Hierdoor glijdt de folie makkelijker over de ruit. Bij het afsnijden er goed op letten dat je de folie 1 cm groter afsnijdt. Dit dien je dan onder het raamrubber je schuiven. Goed uitkijken ...de folie scheurt makkelijk en dan kan je opnieuw beginnen. Indien nodig wil ik je er wel bij helpen.
  17. Ik heb een probleem....(wie niet). Maar dit probleem heeft te maken met het verwarmingspaneel van mijn TJ. De aanjager doet het niet meer op stand 3. Stand 1, 2 en 4 werken wel. Het lijkt mij dat het niet een kwestie is van een kapotte zekering anders hadden de andere standen ook niet gewerkt. Verder doen de selectie knop voor de diverse luchttoevoeren het ook af en toe niet. Voornamelijk als je hem in de positie zet voor lucht uit de roosters boven de radio. Heeft iemand hier ervaring mee. Is het een kwestie van een losse draad of praten we gelijk over een nieuwe unit of iets dergelijks. Ik hoor graag jullie advies.
  18. Jschav

    Maasvlakte

    Heb ook wel interesse. Tot nu toe ben ik altijd alleen het veld ingegaan. Lijkt me leuk om met mede Jeepers te gaan en te ontmoeten. Alleen heb ik de auto aan m'n (nieuwe) vriendin uitgeleend en rij ik in haar wagen. Zij heeft nu ook de smaak van het Jeep rijden te pakken. Zal vragen of ik m'n TJ mag "lenen", dan kom ik ook.
  19. Bedankt voor de tips. Kijk even op de site van Cherokeeparts.
  20. Het klopt dus wel dat de koolborstels niet los te vervangen zijn. Zal in ieder geval even informeren bij Nico.
  21. Geachte collega Jeepers, Ik heb een vraag met bertekking tot een startprobleem. Met dit koude weer merk ik dat als ik s'morgens de eerste keer wil starten de startmotor 1 x probeerd rond te gaan en dan dood is. Na een 2e poging draait de startmototr moeizaam rond en dan slaat de motor aan. De accu is doorgemeten en is goed. Ze hadden mij geadviseerd de koolborstels schoon te maken cq te vervangen. Bij navraag bij een dealer (Hai Rijnsburg) wat de kosten van koolborstels kosten gaven ze mij als antwoord het volgende. Koolborstels zijn niet te verkrijgen, de startmotor dient vervangen te worden....kosten ruim 300 euro. Mijn vraag is, klopt dit, moet de startmotor vervangen worden en zijn koolborstels niet los verkrijgbaar. O ja, ik rij een 4.0 aut. uit mei 2002.
  22. Jschav

    Verzekering Wrangler

    IK heb ook om bevestiging gevraagd en of dit inclusief no-claim garantie (na 1 aanrijding behoudt van no-claim) is. Als dit zo is denk ik dat je inderdaad niet goedkoper uitkomt. Bai de wee ik heb 15 schade vrije jaren (80%).
  23. Jschav

    Verzekering Wrangler

    Heb informatie van Wiggers ontvangen. Zij kunnen een all-risk verzekering aanbieden voor rond de € 400,- per jaar. Het verschil met andere verzekeraars is wel groot vind ik. Bij de gemiddelde verzekeraar betaal je rond de € 600,- per jaar. Gezien de prijs klinkt het interessant. Heeft iemand goede of slechte ervaringen met de verzekering van Wiggers.
  24. Jschav

    Verzekering Wrangler

    Bedankt voor alle reacties. Het blijkt dus wel mogelijk te zijn. Eens kijken wat er uit komt bij de Wiggers van WJ-Theo. Het advies van Michel1972 om alsnog een alarm in te bouwen heb ik al overwogen. Echter als de auto al (all-risk)verzekerd is kan ik rustig kijken naar een alarm. Zelf heb ik in het verleden hele goede ervaring met Clifford. Dit alarm heb ik destijds uit Amerika meegenomen en ingebouwd. Wat ik begrepen heb is dat het sinds een aantal jaren nu in Nederland ook verkrijgbaar is maar dat je het moet laten inbouwen ivm de levenslange garantie. Goed prio 1 is een verzekering.
  25. Jschav

    Verzekering Wrangler

    Hallo Jeepers, Ik heb een Wrangler 4.0 aut. uit 2002 op het oog. Maar als ik bij verschillende verzekeringsmaatschappijen informeer, willen ze de auto alleen verzekeren als er een alarm klasse 2 is ingebouwd. Komt dit bekend voor, of heeft dit mogelijk met het bouwjaar te maken? Ik kan me voorstellen dat jullie niet allemaal een alarm hebben geinstalleerd in je Jeep. Graag een reactie of advies.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...