Spring naar bijdragen

Jschav

Forum member
  • Aantal bijdragen

    28
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Jschav last won the day on October 25 2011

Jschav had the most liked content!

Over Jschav

  • Verjaardag 22/09/1963

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2002

Jschav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Waardering in de gemeenschap

  1. Ze was zo bijzonder dat ik helemaal van slag was.
  2. Ik probeer de profielfoto te wijzigen.
  3. Ook met max. 200 pixels krijg ik dezelfde melding.
  4. Ik wilde de foto wijzigen bij "instellingen". Echter wordt de volgende melding gegeven: Fout bij het instellen nieuwe foto. Heb de oude foto verwijderd en het opnieuw geprobeerd met gevolg dezelfde melding. Na een aantal pogingen (ook met andere foto) steeds dezelfde melding. Iemand een idee wat ik fout doe?
  5. Jschav

    Gespot!

    Vanmiddag op de A12 ter hoogte van zoetermeer, een zilverkleurige JK-5 deurs. We zijn elkaar een paar keer gepasseerd maar meneer weigerde te groeten en bleef strak voor zich uit kijken. Of hij had een pest bui.......of geen echte Jeeper......kan ook beide.
  6. Als het past wil ik hem wel hebben (kopen). Stuur wel een pb-tje om contact op te nemen.
  7. Blokken zijn bij een onderhoudsbeurt door een garage vervangen. Heb niet gehoord dat ze scheef zijn afgesleten. Ik weet niet of het eventueel aan de remblokken kan liggen, dat er speling op zit of iets dergelijks. Maar ik ga ervan uit dat de garage goede blokken heeft geinstalleerd.
  8. OK, zal de schijven (laten) controleren en dan toch maar vervangen. mogelijk kunnen ze nog afgevlakt worden. Dan maar hopen dat het probleem is opgelost.
  9. Heel verschillend. Zowel bij lage snelheid als hoge snelheid. Soms bij snelheid van 100 km/u is het trillen behoorlijk erg. Het lijkt soms dat als de rem zacht wordt ingetrapt het trillen erger is dan als er harder geremd wordt. Kan het iets te maken hebben dat de remschijven te warm worden bij veelvuldig remmen (stadsverkeer)? Vreemd is dat het trillen soms ook niet aanwezig is. Heb al eens geprobeerd te remmen en het stuur los te laten. Als het trillen dan niet aanwezig is remt de auto gewoon recht.
  10. Zo'n 1 1/2 jaar geleden na het monteren van nieuwe banden.
  11. Beste mede Jeepers, Ik heb mijn remblokken voor vervangen en merk nu dat bij het remmen de voorwielen af en toe trillen (net of de schijven krom zijn). Echter voordat de vervanging van de nieuwe blokken had ik hier geen last van. Het lijkt mij dan ook onwaarschijnlijk dat de schijven in één keer krom zijn, mede omdat het trillen tijdens het remmen niet altijd is. Iemand ervaring met dit euvel of een idee wat het kan zijn? Gr. Jeffrey
  12. Jschav

    Gespot!

    Vanmiddag in centrum Berkel en Rodenrijs Zwarte Wrangler geparkeerd voor de chinees. Heb die van mij erachter gezet.
  13. Klopt. Maar heb het euvel gevonden. Het blijkt dat zekering nr 1 (parkeerlichten) de boosdoener was. Alles doet het weer, maar het is toch vreemd dat de zekering eruit knalt. Met oude relais geen last gehad. Is dus toch mogelijk dat het aan het nieuwe relais ligt.
  14. Heb wel het relais vervangen van de verstralers, omdat er een pootje was afgeroest. Maar lijkt mij onwaarschijnlijk dat het hierdoor komt.
  15. Wie (her)kent het volgende probleem? Op mijn TJ zitten verstralers gemonteerd. Op het moment dat ik de schakelaar aanzette (gecombineerd met groot licht), deed de dashboardverlichting het niet meer. Thuis aangekomen bleek dat de achterlichten het ook niet deden. Heb zekering nr 10 (achterlichten) vervangen en het probleem was opgelost. Nu heb ik de verstralers weer een keer aangezet samen met groot licht en weer kapt de dashboardverlichting ermee. Deze keer is de zekering niet doorgebrand. De zekering die tussen de accu en de verstralers zit is nog heel. Iemend bekent met dit probleem. Klopt het dat de achterlichten samen op 1 zekering zitten met de dashboard verlichting.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...