Jump to content

CHÉ ROCKY

Forum member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Neutral
 1. Ik heb vorige maand bij BRABANT4x4 in Veldhoven een setje koplampen gekocht voor 36 euro per stuk!! Deze passen perfect en 28 november is mijn XJ gewoon weer goedgekeurd. De garage heeft ze nog wel even voor me nagesteld maar dat koste niets.
 2. www.Brabant4x4.nl of www.grandcherokee-parts.nl
 3. Brabant 4x4 in Veldhoven !!!!!!!! Hebben veel goed tweedehands en zijn zeker niet duur. Nieuwe onderdelen hebben ze meestal de volgende dag in huis. Succes!
 4. Heeft er iemand een reservewielbeugel/bumper voor achterop een XJ uit 1990. En zo ja wat gaat hij kosten voor een arme vrijheidsstrijder?
 5. Benzine brassers Vandaag heb ik de bestelde sealtjes gehaald bij de dealer. Deze zijn inderdaad iets dikker als de sealtjes van bij de automaterialenzaak. Ik heb deze meteen gemonteerd en inderdaad de injectoren lijken vaster in de rail te zitten. Ik denk dat het probleem van de terugkerende benzinelekkages nu opgelost is. Voor de mede benzine knoeiers: SEAL/KIT FUEL INJECTION Artikelnr: 83503637 Hier zitten 13 ringetjes in (6 bovenkant injector en 6 onderkant injector en 1 voor de benzinedrukregelaar) en kost 22 euro inclusief. Groet Eric
 6. Howdy, Het valt me op dat jullie ook xjeetjes hebben uit 1989! De mijne is welliswaar uit 1990 maar ik neem aan dat ie in 1989 in elkaar is geknutselt. Zou het een kwaaltje zijn of zou het de leeftijd zijn? Zijn er nog anderen die dit euvel hebben of hebben gehad? Ik heb vandaag een andere brandstofrail gehaald bij brabant 4x4 en een o-ringenset bij de dealer besteld. Ik ben benieuwd of dit gaat helpen. Weet iemand de exacte maat van de bovenste (zwarte o-ringetjes)? Groet Eric
 7. Ha jeepers Heeft een van jullie een idee waarom ik mijn injectoren niet lekvrij krijg? Ik heb al twee keer nieuwe sealtjes gekocht en dan blijven ze een ongeveer een week lekdicht. Na ongeveer een week beginnen er weer te zweten. Ik heb al geprobeerd de sealtjes in te smeren met siliconenvet maar dat haalt op de langere termijn niets uit. De rail en de cupjes waar de injectoren insteken zien er onbeschadigd uit. (4 liter 6L lowport)
 8. Vandaag heb ik bij Brabant 4X4 ( toffe gast, goeie service en mooie prijzen) een vers setje remschoenen gehaald en een nieuwe (goeie tweedehandse) handremkabel de oude zat muurvast. Middagje knutselen en weer een veilige dana aan de achterkant!!! Ik zag trouwens dat er in het difhuis een rubber dop zit in plaats van een schroefplug. Is dit altijd zo ???
 9. Ik heb laatst hetzelfde gehad. Bij mij was het vocht in de verdelerkap (na het afspuiten van de onderkant). Ik heb toen alles droog gemaakt en de verdelerkap een nachtje open laten liggen. Volgende dag alles weer gemonteerd en geen problemen meer gehad.
 10. Ik ga er maar geen risico mee nemen dan. Ga ik morgen maar een nieuw setje halen. Bedankt voor de reacties!!!
 11. H Yvan, Het zijn niet eens scheurtjes maar echt barsten. Denk je dat het verantwoord is om ze op te schuren? Wat kosten nieuwe ongeveer?
 12. Howdy Jeepers, Ik heb mijn remschoenen eruit en kom erachter dat ze er een beetje heel erg vreemd uitzien. Zijn deze verbrand of is dit normaal bij een xj uit 1990 ? Ik neem aan dat ik het beste andere kan kopen. De drums zien er overigens wel goed en onbeschadigd uit. http://www.photoshopshowcase.com/ViewAlbum.aspx?AID=60582&AT=1
 13. Ik heb het met gewone fleece stof gedaan en met bison 2 in 1 spuitlijm je ziet geen lijm door de stof.
 14. H jeepers Bedankt voor de reacties ik begrijp dat ik nog effe moet sparen voor een paperclipje. Maar dat gaat zeker lukken. Ik heb een ouwe koektrommel gekocht waar nog genoeg aan te sleutelen is. Ik zal dus ongetwijfelt met meer vragen komen. Groet Eric
×
×
 • Create New...