Jump to content

Team ontspoorde nathalzen

Forum member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. A oke, ja ik ben nog maar net nieuw🙈. Mijne exusses, tis dat niet weet wat je er 2e hans voor kan vragen. En ik wil er niet te duur mee zijn maar ook niet te goedkoop. Weet dat de nieuw Prijs 83€ per band is (komt natuurlijk nog montage overheen) M.V.G. Wilbert.
 2. Hallo mede Jeepers hierbij 4 stuks 18 inch Bridgestone dueler h/t M+S banden te koop (gaat alleen om de band de velg niet) banden hebben zo als u kunt zien nog goed profiel 2x 6mm en 2x 7mm bieden naar waarde bij acoort prijs in overleg af te halen in Bakkeveen. Ze zitten nog onder de auto er word niet mee gereden auto is geschorst (meer dat wij even de tijd hebben om ze er onderweg te halen) W Dijkstra.
 3. dankje, we hebben besloten wel de 18 inch velgen te houden maar hier andere banden om heen te doen dat het weer richting a zo goed als het origineel gaat.
 4. Wij gaan de Barrel challange er mee rijden (in Januwarie 2021 in noord Scandinavie) . Komt nog een dak rek op om meer spul mee te nemen (en zo i zo extra banden) Ben nu bezig met een Bull bar en Side bar te monteren maar we willen wel kijken of wij heb een beetje knap kunnen houden.
 5. dat de dat de kappen verwijdert worden ? we zitten dan alleen nog wel met de voor bumper.
 6. Hallo, ik moet even met mijn Team maten overleggen, maar zijn ze er nog? waar moeten ze vandaan komen? en wat is de prijs? gr Ontspoorde Nathalzen
 7. wat zijn de verdere maten (hoeveel inch is de velg en wat voor banden gaan er om heen) en is de prijs 75€ per stuk of per 4? en waar moeten ze vandaan komen? Gr Ontspoorde Nathalzen
 8. Heb er 1 inmiddels op gehad. Boven genoeg ruimte maar aan de voorzijde en achterzijde (Van de voorste wielkas) schaaft hij aan. Bij de koop hadden wij er expliciet naar gevraagd of het op deze zou passen. Maar ja nu blijkt dat een beetje anders te zijn 😓
 9. Hallo allemaal wij als Team hebben een Jeep gekocht voor de Barrel Challange in Januari volgend jaar. Nu hebben wij banden over gekocht van iemand die gaf aan dat ze onder de Jeep zouden passen. Maar nu ik ze er naast hou twijfel ik heel erg. De maat is 255×70/18, wij kunnen nu niet met de auto rijden gezien hij geschorst is. Hoop dat jullie ons meer info kunnen geven. (Zie foto's van hoe het er uit ziet. Hij zal natuurlijk nog wat hoger komen vanwege de naaf) Groet Team Ontspoorde Nathalzen.
×
×
 • Create New...