Spring naar bijdragen

Bennie

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2000

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Bennie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Heb weerstand vervangen en plus en min omdraaien was het resultaat 40A zekering door 🙂 dus da's niet slim. Waar het gekke zit dat als motor draait ik ben gewoon kan regelen. Niet automatisch. Tenminste draaiknop staat wel stand auto op 😉
  2. Ik heb hetzelfde probleem nu maar als de motor aan is kan ik wel snelheid regelen etc dus dan is AZC toch niet stuk? Alleen blijft hij vol speed draaien als motor uit is en sleutel eruit etc. Kan het zijn dat plus en min van resistor verkeerd erop zitten. Wist niet meer hoe het zat en zag geen voorbeeld aansluiten . Op oude weerstand staat J1 J2 J3 bij de pinnen maar op.nieuwe niet.
  3. Hallo Ik ben nieuw op dit forum. Heb het volgende probleem. Ik had een lekstroom .. gevonden in blower systeem. Zekering motor 40A en binnen 10A zijn goed. Nieuwe weerstand gekocht en aangesloten maar nu blijft hij draaien terwijl alles uit staat. Kan het zijn dat ik plus en min op weerstand verkeerd heb gezet? Durf niet klakkeloos om te draaien aangezien ik niet weer nieuwe wil kopen. Als motor aan is doet hij het ook goed en kan ik hem ook regelen... wie oh wie helpt me uit dit probleem? Alvast dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...