Spring naar bijdragen

Ary

Forum member
  • Aantal bijdragen

    103
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    7

Berichten geplaatst door Ary

  1. 4 uur geleden zei RANDOMAN:

    Thanks voor de uitgebreide uitleg. Ik had de zoekfunctie al gebruikt. Maar kwam daar niet verder mee. De linkjes in oude tpics werken niet meer. En de optie om een kentekenbewijs van een soortgelijke mee te nemen werd al direct afgeserveerd aan de telefoon door de rdw medewerker.

    Ik heb volgens die man echt een built sheet nodig met daarop vermeld mijn vincode. 

    Toch heb ik het wel zo gedaan, in een brief iemands kenteken genoemd met het trekgewicht erbij en ik kreeg binnen 14 dagen mijn nieuwe kenteken toegestuurd.

    Heb de voorbeeld brief ook nog wel denk ik.

  2. 2 uur geleden zei schneiders:

    Dat valt nog te bezien Stephan, ik heb inmiddels de originele vinplaatjes gevonden bij de onderdelen en in de middenconsole de originele aankooppapieren van de auto uit de VS en een tijdelijke toelating in Duitsland met nummer.

    Smalspoor assen.

    Groet,

    Frank

    Met een goed verhaal, zoveel mogelijk onderbouwen dmv papieren en foto's zou het misschien wel kunnen luken. Zelfs als de politie een identiteits-onderzoek moet doen, kan het ook nog lukken. Maar zoals gezegd, zoveel mogelijk Bewijs erbij,  zodat je verhaal ondersteund wordt.

  3. 54 minuten geleden zei Ab:

    Bumpsteer treed alleen op met in- of uit-veren. Is dit ook het geval?

    Waarschijnlijk, zoals DogJeeper hierboven al zegt is het caster van de vooras -door het verhogen- te klein geworden. Je krijgt dan het "winkelwagentje" effect, je Jeep wil bij elke oneffenheid in de weg gaan sturen i.p.v. rechtuit.

    Wat spelling op de stuurstangen, stuurhuis en fusee's kan dit ook veroorzaken, of een combinatie van beide.

     

     

    Dank, fusee's zijn goed, stuurhuis is ook twijfelachtig. Hebben er wel een stuurhuis bij van een Wagoneer(?), maar die had een ander koppelstuk, dus past niet.

  4. Enne: elektronica hoeft niet te werken? 

    De mijne werd APK afgekeurd omdat de stekkerdoos niet goed werkte. Kan natuurlijk een superzeikerige APK meester met hoofdpijn zijn geweest.

    Maar net wat Ab zegt, gaat goed zolang het goed gaat, gaat het mis dan zoeken ze tegenwoordig een schuldige. Vrees dat je dan met een hobby bobby trekhaak toch wat uit te leggen hebt. Hou je maar liever bij bedrijven die gecertificeerd zijn voor dit soort aanpassingen.

  5. De Jeep kan er weer 2 jaar tegen aan met de complimenten van de keurmeester, ziet er van onderen nog erg strak uit totaal geen roest te vinden. Remverschil voor 3% en achter 2%. CO 1% en dat voor een auto uit 1985.

    IMG_1776.JPG

  6. 9 uur geleden zei JariJeep:

     

    ook heb ik gehoord dat ze bij de rdw moeilijk kunnen gaan doen over de belstangvrije regeling als ik teveel verander en dan een ander bouwjaar zal krijgen... dit moet ik dus ook in gedachten houden

     

    Dat is hier niet het geval, je verandert de auto slechts 1/3 door er alleen een andere motor in te zetten. Dat mag, je behoudt dan gewoon je kenteken en je bouwjaar.

    wat jij bedoelt is als je een oldtimer uit het buitenland op kenteken wilt zetten met een moderne motor, moderne aandrijving en moderne remmen. BV een Cobra proberen op kenteken te krijgen uit 1965, dat kan je vergeten en deze zal worden aangemerkt als een nieuwe auto. Met alle slurptaxen ed erbij.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...