Jump to content

Ary

Forum member
 • Posts

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Ary

 1. Heb de mijne net verkocht. De reden is dat ik teveel speeltjes heb en er ongevraagd een mooi bod op kreeg.
 2. Toch heb ik het wel zo gedaan, in een brief iemands kenteken genoemd met het trekgewicht erbij en ik kreeg binnen 14 dagen mijn nieuwe kenteken toegestuurd. Heb de voorbeeld brief ook nog wel denk ik.
 3. Had hetzelfde probleem, heb hier op het forum iemand gezocht met wel een trekgewicht op zijn kenteken en een aanvraag ingediend met zijn kenteken als voorbeeld. Kreeg per omgaande een nieuw kenteken van het RDW met het juiste trekgewicht
 4. Met een goed verhaal, zoveel mogelijk onderbouwen dmv papieren en foto's zou het misschien wel kunnen luken. Zelfs als de politie een identiteits-onderzoek moet doen, kan het ook nog lukken. Maar zoals gezegd, zoveel mogelijk Bewijs erbij, zodat je verhaal ondersteund wordt.
 5. Ik leen mijn Jeep nog wel eens uit aan mensen die er gehandicapte kinderen ermee rondrijden. En die vergeten weleens te tanken. Haha Als ik dan kijk naar de kilometers die ik er zelf mee rijd en dan tank, dan rijd ik ongeveer 3 op 1. Maar dat is weer voor het goede doel
 6. V8 318 uit een Dodge. Dus blijft mopar
 7. Is gemeten op de wielen, niet zo goed te zien op de foto maar de achterwielen staan op de rol
 8. Vandaag de Jeep op de rollenbank, kreeg het filmpje er niet op vandaar deze foto. 173 PK bij 4200 toeren en 343 Nm bij 1500 toeren, ding trek op als een Jekko. Ben benieuwd hoelang de versnellingsbak en assen dit volhouden.
 9. Het is voor een vriend van me, maar volgens mijnheeft hij de as rechtgezet
 10. Dogjeeper en Ab, bedankt voor jullie hulp, het probleem is opgelost. Het caster stond verkeerd.
 11. Dank, fusee's zijn goed, stuurhuis is ook twijfelachtig. Hebben er wel een stuurhuis bij van een Wagoneer(?), maar die had een ander koppelstuk, dus past niet.
 12. Wat zou het kunnen zijn waarom een CJ 7 zo slingert? Als hij gewoon rechtdoor rijdt, trekt hij opeens zomaar sterkmnaar links of naar rechts. Hij heeft een 3" verhogingsplaat op de bladveren en 33" wielen. De carrosserie is verder niet verhoogd.
 13. Ik heb dat ook gehad in een andere auto, daar was toen inderdaad de lichtschakelaar de boosdoener.
 14. https://www.facebook.com/groups/959072590796817/permalink/1468807563156648/?sale_post_id=1468807563156648 weet niet of dit de juiste plek is
 15. Volgens mij staat er exclusief papieren?
 16. Enne: elektronica hoeft niet te werken? De mijne werd APK afgekeurd omdat de stekkerdoos niet goed werkte. Kan natuurlijk een superzeikerige APK meester met hoofdpijn zijn geweest. Maar net wat Ab zegt, gaat goed zolang het goed gaat, gaat het mis dan zoeken ze tegenwoordig een schuldige. Vrees dat je dan met een hobby bobby trekhaak toch wat uit te leggen hebt. Hou je maar liever bij bedrijven die gecertificeerd zijn voor dit soort aanpassingen.
 17. Vandaag de waterpomp vervangen, oude was uit z'n lagers gelopen.
 18. Ik heb voor 2 bar en achter 1,8 bar.
 19. Heb er eentje gevonden, kan slotje op
 20. Vandaag heeft mijn waterpomp het begeven, ben naarstig op zoek naar een waterpomp voor een CJ 7 van 1985 met een lijn 6, 4,2 L. wie o wie heeft er een goeie liggen?
 21. Ary

  APK keuring

  De Jeep kan er weer 2 jaar tegen aan met de complimenten van de keurmeester, ziet er van onderen nog erg strak uit totaal geen roest te vinden. Remverschil voor 3% en achter 2%. CO 1% en dat voor een auto uit 1985.
 22. Dat is hier niet het geval, je verandert de auto slechts 1/3 door er alleen een andere motor in te zetten. Dat mag, je behoudt dan gewoon je kenteken en je bouwjaar. wat jij bedoelt is als je een oldtimer uit het buitenland op kenteken wilt zetten met een moderne motor, moderne aandrijving en moderne remmen. BV een Cobra proberen op kenteken te krijgen uit 1965, dat kan je vergeten en deze zal worden aangemerkt als een nieuwe auto. Met alle slurptaxen ed erbij.
 23. Luchtfilter en een luchthapper bij zijn raam?
 24. Leuk en ik blijf het volgen en die van jou ook Hermancj5
×
×
 • Create New...