Spring naar bijdragen

Chester

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Chester's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Vanmiddag eindelijk het probleem kunnen reproduceren. Het zit hem lijkt in de startonderbreker. Wanneer ik de auto niet op slot druk, ging ie normaal na 30 seconden automatisch op de startonderbreking. Dat doet ie nu dus ineens niet meer. Vanmiddag ging ik tanken, liet de deuren gewoon open en na een minuut of 5 stap ik in en kon ik gewoon starten. Althans, de motor start loopt even wat minder stationair en slaat dan af. Uitgestapt. Op slot geklikt 10 seconden gewacht, alarm er weer af en hij startte weer als een zonnetje. Iemand een idee waar dat aan kan liggen? Is dit idd een probleemm et de startonderbreking of gaat het ergens anders mis?
  2. allemaal bedankt voor de supersnelle reacties. Vandaag bleek dat onze vakantie was overboekt dus is ie een week opgeschoven. Gelukje bij een ongelukje zal ik maar zeggen. Nu kan ik komend weekend even kijken of ik het probleem kan oplossen. ik kan nu in ieder geval wat gerichter gaan zoeken naar het probleem.
  3. Zou maar zo kunnen dat het met elkaar te maken heeft. De airco lijkt nu namelijk helemaal niets meer te doen. sterretje gaat wel branden maar er komt geen koude lucht. Ik heb de motor idd ook proberen te starten met de Airco uit maar dat gaf geen verschil. Het gekke is ook dat ik het niet kan reproduceren. Het is nu twee keer gebeurt en daarna niet meer. Overigens doet ie het of helemaal niet, of hij doet het prima. Is die PCM een relais dat in de relaiskast op de motor zit?
  4. Vorig jaar mijn Airco laten bijvullen. Bij het verlaten van het vulstation deed ie het prima. Stukje gereden.. auto geparkeerd, weer opgestart en vervolgens deed ie niets meer. Ik bellen naar de garage maar prompt begon ie weer koele lucht te blazen. Ik heb nu echter steeds het probleem dat ie het een minuut of 10 doet, dan gaat ie vochtige warme lucht naar binnen blazen en stopt ie er weer mee. De rest van de dag doet ie niets meer. Het is me opgevallen dat de leidingen van de Airco bloedheet worden. Misschien hoort dat maar dat lijkt me dan raar. Is dit een probleem van de verdamper? of kan het ergens anders zitten? Iemand een idee?
  5. Goedemorgen etc. Murphy's law heeft weer eens toegeslagenIk ga zaterdag op vakantie en nu besluit mijn ZJ sinds vandaag dat ie bij het opstarten soms moeilijk gaat doen. Vanochtend naar de supermarkt gereden als een zonnetje, kom terug bij de auto, start hij pruttelt even alsof ie te weinig benizne krijgt, en slaat dan af. 2 minuten gewacht en vervolgens nogmaals gestart en weer rijden als een zonnetje. op dat moment dacht ik nog even aan een toevals treffer. (vocht etc.) . Maar 's middags gebeurde het weer. Hij start dus wel maar lijkt dan te weinig bezine te krijgen of juist teveel. Heeft iemand hier ervaring mee? ben er namelijk al mee naar de garage gereden maar daar bleef ie het natuurlijk gewoon doen.
  6. Wat is het toch jammer dat er van dit soort lieden op de wereld rondlopen.. Valt er tegen dit soort gespuis geen aangifte te doen? Het lijkt me toch een openlijke vorm van bedreiging. Sterkte ermee in ieder geval en bedenk maar dat 99% van de bezoekers hier je steunen en hopen dat je snel terugkomt.
  7. Hallo allemaal. Ik heb een Jeep GC limited uit begin '96. Toen waren 3e remlichten nog verboden terwijl het een jaar later verplicht was. Vorige week even bij de Jeepgarage gevraagd naar de kosten van het kabeltje en de 3 fittingen. Kosten E 140,-- Dat lijkt me wat veel voor een kabeltje van amper 20cm met drie fittinkjes. Heeft iemand toevallig zo'n kabeltje liggen en/of weet iemand waar ik het kabeltje ook kan krijgen? De rest van het derde remlicht zit er gewoon dus het gaat echt alleen om dat kabeltje. Alvast bedankt
  8. Dank je dit klinkt idd logisch. Ik meen mij te herinneren dat ie het na de test ook heel even niet deed. Ik ga morgen de druk iets laten verlagen. Nogmaals dank voor de snelle reactie
  9. Vorige week heb ik mijn airco laten vullen. De afgelopen week deed ie het perfect. Gisteren begon ie na en tijdje in de stad te hebben gereden ineens warme vochtige lucht te blazen. Gelijk even gecheckt. De leidingen van de airco waren bloedheet en er kwam geen koude lucht meer uit. Alle zekeringen ook onder de motorkap waren nog heel. Nu wilde ik hem vanochtend naar de garage rijden en toen werkte alles ineens weer. Hij geeft dus weer ijskoude lucht. Ik ben nu bang dat er gisteren iets oververhit was of dat de climatcontrol in de war was. Heeft iemand hier ervaring mee? Of heeft iemand een idee wat er mis kan zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...