Spring naar bijdragen

jheuvel

Forum member
  • Aantal bijdragen

    24
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

jheuvel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Dank je wel. Zag al een hoop ellende op me af komen. Is het een kwestie van opnieuw inlezen van de computer?
  2. Heb net de thermostaat nogmaals bekeken en vervangen door eentje van Mopar. Hij blijft echter rond de 70-75 graden hangen. Zie ik iets over het hoofd? Zou het te maken kunnen hebben met de nieuwe temp sensor, hier misschien een probleem mee? Of is het voor een ZJ normaal? Hoop op een reactie om met een gerust hart dit weekend lang stuk te rijden.
  3. Hallo, Ik heb zojuist een nieuwe thermostaat en temp meter op mijn thermostaathuis gemonteerd. Daarvoor schommelde de meter en kreeg ik voortdurend foutmeldingen. De meldingen zijn weg en de meter schommelt niet meer, maar de auto lijkt niet warmer te worden dan ongeveer 73 graden. Ik heb weinig zin om weer het thermostaathuis open te maken en een nieuwe thermostaat te plaatsen. Hebben jullie nog suggesties of is 73 te doen. Alvast bedankt en groeten Job Oh ja, is een ZJ 4.0 uit 1994. Met ook onlangs nieuwe radiator en waterpomp.
  4. Ben zeker geïnteresseerd Just a Jeeper. Wat voor rubbers ziten hierin en/of zijn ze makkelijk te vervangen door de poly bushings?
  5. Moet dus in principe de oude shells herbruiken. Maar ben er nu al één tegengekomen die helemaal is doorgeroest. Is het mogelijk die dingen los te bestellen en zoja, waar?
  6. Hallo allemaal, Graag jullie mening / opmerkingen / suggesties?? Na op dit forum het één en ander te hebben gelezen over het vervangen van de rubbers van de control arms van een ZJ uit 1994, de polyurethane bushings via 4wd.com gekocht. Nu blijkt deze set zonder outer metal shells te worden geleverd en ik kan deze (lijkt het) nergens los bestellen. Hebben jullie suggesties? Ik lees overal dat je deze moet hergebruiken, maar die van mij zijn helemaal op. Alvast bedankt en groeten Job
  7. Heb ondertussen via marktplaats vier gebruikte velgen met twee goede all terrain banden gekocht. Ook al twee nieuwe banden besteld via bandenwinkel.nl, dat scheelt fors in vergelijking met de bandenboer. In ieder geval bedankt voor de reacties.
  8. Grand C, bedankt maar zoek toch iets meer terreinbanden en mag maatje groter.
  9. Waarom afwijken van de originele backspace?
  10. jheuvel

    Velgen + banden ZJ

    Hoi, heb net (dankzij Jeeped) een 2" verhoging uitgevoerd aan mijn ZJ uit 1994. Ben nu op zoek naar de juiste velgen en all terrain banden die erbij horen. Kan ze natuurlijk nieuw kopen, maar hopelijk is er iemand die een setje over heeft. Heb nu de (beschadigde) honinggraat velgen en ben op zoek naar setje mooiere velgen met het liefst all terrain banden. Rij namelijk geregeld snelweg. Maten: Nu 15" velg met 225/70/15. Ik wil ongeveer 30X9,5 R15 Steekmaat 4,5"x5 (114,3mm) Backspacing 6" Alle suggesties zijn welkom en alvast bedankt.
  11. Hoi Stefke, gewoon bij dealer halen. Kost maar een paar euro. Heb enkele weken geleden ook allerlei zaken afgelopen, zonder succes. Dealer heeft het gewoon staan.
  12. Bedankt voor alle reacties. Heb de kit ondertussen maar gewoon besteld. Op de verschillende fora wordt ie als goed beschouwd. Er zijn uiteraard betere, maar ik vraag me af of ik als bescheiden Jeeper daar iets van zal merken. Dus met alle tips hopelijk snel het spul eronder zetten. En dan uiteraard naar de volgens klus: het uitzoeken van nieuwe banden en velgen. Je bent nooit klaar!?
  13. Beetje rondgezocht op US fora. Blijkt dat 4WDH een product is van BDS suspension. Ook dit zegt mij niets, maar de reacties zijn enthousiast. Schijnt zowel on- als offroad goed te presteren. Kan ik deze 2" hogere veren en shocks makkelijk inbouwen, of heb ik ook verenspanner nodig. Die momentsleutel heb ik al. Maar ben er ondertussen achter dat ik met iedere aanpassing ook weer gereedschap mag halen.
  14. Ik wil voornamelijk voor de looks iets meer lift en iets meer clearance. De Jeep is toe aan nieuwe veren en shocks en dan maar meteen iets hoger. Ik hoop er wel het terrein mee in te kunnen, dus daarom leek deze optie mij het beste. Ook de goede prijs speelt mee. Meer lift dan dit gaat niet lukken, omdat dit de max is om mijn garage nog in te komen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...