Spring naar bijdragen

Peter_Hendrix

Forum member
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Peter_Hendrix

  • Verjaardag 19/05/1974

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Noord Limburg

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2000

Recente profielbezoeken

1,038 profielweergaven

Peter_Hendrix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Beter laat dan nooit: Hartelijk nog voor de reacties. Ik heb meteen besteld en daags erna in de bus. Ingebouwd en weer een jaar APK. Bedankt!
  2. Beste allen, Wat is de beste/snelste weg om een nieuwe remlichtschakelaar in huis te krijgen voor mijn Jeep?
  3. Garage is geen Jeepspecialist... allround garage. Wel tof dat dit forum zo actief is en dat ik erg snel (geruststellende) antwoorden krijg! Bedankt. Ik heb begrepen dat het vervangen van de vriesdoppen achter de versnellingsbak ook ongeveer dezelfde hoeveelheid werk is en dat het dan wel zo slim is om meteen de koppeling te vervangen. Tevens liepen mijn voorremmen laatst een keer aan (toen had ik behoorlijk pittig gereden en geremd omdat ik nogal haast ha)... kwam bijna niet meer van mijn plek. Na een uurtje afkoelen kon ik weer normaal rijden. Iemand nog enig idee wat dat kan zijn? (tot op heden helaas nog niet zo'n goede start met deze auto)
  4. @JeePee, inmiddels lekt de auto nog... wat blijkt, ze hebben enkel 5 doppen vervangen en er zitten er ook nog twee achter de versnellingsbak. Dus 5 doppen vervangen waar het spruitstuk voor verwijderd moest worden en twee lekkende zitten er nog... klopt de prijs dan nog? Ik begin toch wel een beetje te twijfelen aan de garage.
  5. Beste allen, kort geleden heb ik een Jeep gekocht (TJ-sport uit 2000) Bij aflevering lekte hij koelvloeistof, helaas zonder garantie gekocht. Ik heb hem naar de garage gebracht en daar hebben ze alle vriesdoppen vervangen en tot mijn verrassing kostte dat meer dan 600 euro. Is dat een normale prijs?
  6. Zo, ik mag me toevoegen aan het illustere genootschap van Jeep Wrangler TJ eigenaren. Nog even een kleine beurt, apk en wat 'dingetjes', maar eind van de week is ie van mij :-)
  7. Afgelopen week in Roggel bij HD USA Cars geweest. Goede indruk van de zaak, echter de Jeep viel wat tegen. Hij was verhoogd en verbreed wat resulteerde in een ontzettend 'zoekende' wegligging. Ter vergelijking werd me aangeboden ook eens te rijden in een nagenoeg standaard (enkel grotere wielen) versie die er ook stond... werkelijk een wereld van verschil. Ik ga dus op zoek naar een wat meer standaard versie. Nu kwam ik deze tegen... wellicht een mooie optie. Het telefoonnummer van de huidige eigenaar heb ik nog niet, maar er komen wel meteen wat vragen bij me naar boven: - De auto staat sinds 13 maart op naam... hoe zit dat? - Heeft 2 priv
  8. Leuk dat er zo snel reacties zijn! Als er een ervaren iemand is die graag met me mee gaat om me van advies te voorzien zou ik dat erg gezellig vinden. Ik zorg voor de koffie en het koekje natuurlijk! Ik ben woonachtig in Noord Limburg in de buurt van Venray. Het liefst zou ik een verhoogde Jeep hebben... dik is mooi maar niet een absolute must. Op Autoscout en Marktplaats staan er best een aantal, maar moet ik me achter de oren krabben als ie zes eigenaren heeft gehad? (Bijvoorbeeld de Jeep van 9.500,- in Roggel)
  9. Hoi, Sinds vorige week ben ik op zoek naar een Wrangler en hoop ik op korte termijn iets leuks te vinden om in rond te toeren. Ik heb nog geen enkele ervaring met deze auto's, maar vind het model gewoon gaaf. Ik ben nu in eerste instantie op zoek naar wat aankoopadvies. Ik wil tussen de 5000 en 8000 euro uit geven (denk ik). Verder vroeg ik me de volgende zaken af: - Welke motor... de 4 liter of de 2.5. Zit er een betrouwbaarheidsverschil in? - Automaat of niet. Ik word geen die-hard offroader en ben ook geen extreme sleutelaar. Groeten, Peter.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...