Spring naar bijdragen

GC98

Forum member
  • Aantal bijdragen

    50
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    2

Alles door GC98 geplaatst

  1. Allen hartelijk dank voor jullie reactie, ga van de week naar de garage, als het probleem opgelost is laat ik dat weten. ik volg jeepfourum al jaren, geweldig ben 74 rij al 9 jaar GC 6 l.
  2. dank voor je reactie zal t.z.t. dit bij bezoek aankaarten.
  3. Meber, hij geeft geen foutcodes aan, check engine brand niet meer. is bij bezoek garage ongedaan gemaakt. hij houd in na 1 km soms even in en herpak zich dan weer, toerental +/- 1500 zou misschien de Lambda sonde kunnen zijn, zal de garage er opattent maken. dank voor je reactie
  4. Ik heb een GC 6 cilinder benzine van mei 1998, de motor hield soms even in, en gaf aan check engine de garage heeft een gebruikte map sensor gemonteerd, en stappenmotor gereinigd, euvel leek verholpen, soms een enkele keer houdt de motor toch weer even in, en loopt dan verder weer goed, het laatste gisteren bij starten een knal, maar de motor liep vervolgens weer goed. wat kan het zijn sensoren, ontsteking afstelling ? km stand is 155000. jeep garage onderhouden. met jullie kennis kan ik terug naar de garage.met dank voor jullie informatie.
  5. Wat een lulkoekverhaal van Jeep40, zonde van de tijd die ik er aan besteed heb,
  6. Ivo dank voor je informatie. p.s. kom uit Maastricht.
  7. Ik heb een GC 6 cil. 1998, de vraag is waar zit de filter van de airco, kun je die schoonmaken ? en hoe. graag antwoord.
  8. Hier in het Zuiden heerlijk Zonnig, goed voor de zonnepanelen.
  9. GC98

    Het Grote "moppertopic"

    Ben zondag naar Togeren Belgie geweest met de G.C., parkeren zag drie Belgen op trotoir geparkeerd staan, er was nog plaats voor mijn GC, na twee uur kom ik terug en ja hoor alle auto,s een prent, en ik als buitenlander een wielklem, gebeld, komen ze, de Belgen krijgen een a.c thuis gestuurd en de buitenlander moet gelijk casch betalen € 100,= mooi uitentje in Belgie. (volg niet altijd wat geziet!!!!!)
  10. Denk dat ik verkeerd zit maar de volgende vraag heb een GC 1998 6 cil. na stoppen en in de P stand zetten blokeerd het stuurslot krijg de sleutel moeilijk er uit en de automaat handel laat zich dan noiet verplaatsen, naar enkele keren op nieuw testarten lukt het wel, wat de doen ? slot smeren of afstelling van de automaathandel ? graag advies.
  11. hepe ga naar RDW en kiest voertuigengegevens online de hele historie is dan te zien, heb zojuist gekeken.
  12. ik bestel bij autobandenmarkt.nl
  13. Ronjeep: mijn GC 1998 ZJ 4 liter 6 cil. verbruikt 1 op 6 km. dit is gemiddeld incl caravan 11oo kg. op autoweg bij konstante snelheid 100/120 verbruik 1 op 8. Ik heb banden Goodyear Wrangler Mud/Snouw 225 x 70 x R 16.
  14. in Mestreech koud en grijs maar wel droog:bye1:
  15. GC98

    Remvloeistof/koelwater

    Eucalypta, bedankt voor je antwoord, is mij zeer duidelijk:yes:
  16. GC98

    Remvloeistof/koelwater

    Ik heb een GC "98 ZJ 6 cil, benz. mijn vraag is na hoeveel jaren moet de remvloeistof en koelwater vernieuwd worden.? (garage zegt wij controleren remvloeistof op water) !!!!
  17. GC98

    Nieuw jaar's groet

    Ook van uit het zuiden de alle beste wensen met veel rij plezier
  18. GC98

    beschermplaat GC

    Motorbeschermplaat voor GC 1998 JZ 6 cil 4.l of waar kun je die bestellen ?
  19. :yes:G-Ceetje 98 lekker gewassen en ingeladen gaat a.s. maandag met mij en wederhelf 6 weken met caravan op vakantie Oostenrijk Italie werkse:P
  20. :yes:Het jaar begint goed vandaag benzine getankt 96,6 ct. p.l. Belgie Lanaken. U allen een goed Jeep en een gezond 2009 toegewenst. Alle moderators bedankt voor jullie inzet.
  21. Voor reparatie stoelverwarming zie vorige topic"s afgelopen maanden of via zoek functie.
  22. Beste supercow, Ik heb een GC98 6cil. ZJ, bij mij gingen alle controle lampjes branden tijden het rijden, en weer uit enz. tot ik ontdekte dat een stroomdraad (zwart)van de verwarmingsstoel bestuurder gebroken was, heb deze gesoldeerd en tot mijn verbazing was het probleem met de controlelampjes tijdens het rijden VOORBIJ, hoe het kan weet ik niet, ook ik ben bij verschillende garage geweest zij konden niets vinden. kijk eens of je verwarming van stoelen het nog doen misschien is er ook een breuk .
  23. vlgs. mijn boekje GC98 bld.nr. 43 äls je COAST toets ingedrukt houd wordt de ingestelde snelheid verminderd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...