Spring naar bijdragen

Jurgen OT

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Jurgen OT geplaatst

  1. Het vreemde is alleen dat ik het opwarmen van die kat niet nodig heb in ee diesel, ik ga er maar van uit dat de software voor diesel het zelfde is als die van benzine. Vandaag wordt alle olie en filters weer vervangen, ben benieuwd hoe het dan ik. Als het niet over is zal ik beginnen met het opnieuw inleren, en daarna de sensoren vervangen.
  2. Ik heb hierover contact opgenomen met Dension voor een radio cd speler met wisselaar uitgang voor mijn WJ. Dit is het antworrd dat ik kreeg; Allereerst excuses voor de late reactie. Wij hebben voor uw auto geen oplossing die kan worden aangesloten op de Cd wisselaar uitgang van de radio. De oplossing die we voor uw auto hebben is de Ice>Link One die direct op de antenne uitgang van de radio wordt aangesloten. De Ice>Link One is een bekabeld systeem, voordeel hiervan is dat het geluid van de Ipod direct wordt doorgegeven aan de radio. En hierdoor niet hoeft te worden uitgezonden en ontvangen waardoor er geen storing plaatsvindt. Tijdens het gebruik wordt de iPod opgeladen en het geluid wordt versterkt doorgegeven. Bediening vindt plaats op de iPod zelf. De Ice>Link One wordt geleverd met een cradle met verschillende passtukjes voor de iPods tot en met de 5e generatie. Passstukjes voor de 6e generatie iPods zijn nog in ontwikkeling. De Ice>Link One is verkrijgbaar bij de dealer of inbouwstation voor ongeveer € 119,00. Met vriendelijke groet, Deynos BV Dus bediening via radio - stuur is niet mogelijk. Heb nog wel een andere site gevonden in US, maar krijg het nog niet voor elkaar daar te bestellen, dit is de link; http://www.pie.net
  3. Vandaag bij de dealer geweest en met een monteur een proefritje gemaakt. Uiteraard gedroeg de bak zich op dat moment als het beste jongentje van de klas, keurig bij 2000 toeren overschaklen. Advies dat ik meekreeg, nog maals de olie en filters vervangen. De laatste keer was ruim 30000km geleden, dus ga dat dus maar doen, kan zeker geen kwaad en heb het idee dat het daarvoor nog nooit gedaan was. Fout codes zijn er nu ook uit, de belangrijkste was de temp sensor die onder de accu zit. Maakte uiteindelijk niet goed contact, wat vet erop tegen het vocht en het functioneerd weer. Volgende week de bak olie vervangen en hopen dat het dan beter is.
  4. OK, Beadankt voor jullie reakties, heb morgenochtend een afspraak bij een echter Jeep dealer in Roosendaal, hopen dat het hem ook gaat lukken. Ik meld nog wel hoe het afgelopen is.
  5. Hallo, wie kan mij helpen met het volgende. Mijn WJ ('99) 3.1 D heeft last van een haperende bak, bij koud weer duurt het lang voor hij overschakeld, zodra de bak warm wordt is het probleem vrijwel over. Wel blijft de bak "twijfelen" over het moment van schakelen. Tevens lijkt het of hij uit de versnelling schiet zodra ik een rotonde neem, zodra het gas ingetrapt wordt loopt het toerental op en even later pakt de bak weer op. Ik heb de olie reeds laten vervangen met ATF4, tevens filters vervangen. Ik zie op het forum mogelijkheden als sensoren en het uitlezen van de fout codes. Dit leverede wel 2 codes op (P0463 en P1492) maar die hebben volgens mij niets met de bak te maken. Kan het te maken hebben met de "banden" die afgesteld kunnen worden, geen idee wat dit inhoud. Ik zou graag wat suggesties ontvangen, alvast bedankt. Jurgen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...