Spring naar bijdragen

schip

Forum member
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over schip

  • Verjaardag 21/11/1972

schip's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. In het topic: http://www.jeepforum.nl/showthread.php?t=17091 gaf je aan dat je nog een zonnedak laat installeren. Waar laat je dat dan precies doen? En gaat dat 'after market' niet ten koste van de sterkte van het dak? Groet, GiefmeGC

  2. zal ik doen en dan zorg ik dat ik mijn camera bij me heb
  3. Camera van mijn telefoon, dus geen topquality. Maar goed genoeg denk ik
  4. Het heeft even geduurd, maar as. zaterdag is het dan toch echt zover. Ik ga mijn 2008 cherokee ophalen! Het is een zwarte limited met two-tone lederen interieur, getinte ramen, 18inch velgen, PDC, electrisch schuifkanteldak en nog geen 20.000km op de teller. Ik kan niet wachten!
  5. Bij het inschepen in de VS is mijn Jeep in de haven total loss gereden, geen idee hoe ze het gedaan hebben, maar hij schijn met de bodemplaat op een rand gevallen te zijn waardoor de deuren niet eens meer open konden.... Gelukkig was ie nog niet van mij en er is inmiddels een andere gevonden waar ik hopelijk binnenkort de foto's van ontvang. Moet dus nog iets langer geduld hebben....
  6. Is zeker de moeite waard. Ik laat het regelen en dan nog kun je hem voor die prijs hier niet vinden. Ik heb ook bewust eentje gekocht van januari 2008 en dus niet later. Scheelt weer slurptax . Dollar staat op 1,50 dus het is zeker interessant. Ik moet idd. een paar kleine aanpassingen doen en ik laat er een schuifkanteldak in zetten. En bij de RDW hoor ik wel wat er wel en niet mag, maar dat zijn geen schokkende aanpassingen. Hij heeft iig. als extra's park assist voor en achter, lederen bekleding en een chrome pakket. Ik vind hem helemaal top!
  7. dank je! Ben er erg happy mee. Nu begint het lange wachten, maar dan kan ik rustig afscheid nemen van mijn huidige jeep. Ik vond de 2002 versie met die ronde lampjes en rondere vormen te soft. Niet helemaal mijn smaak. Maar deze nieuwe vind ik werkelijk fantastisch. En alles zit er op en aan, ik laat er alleen nog even een sunroof in zetten. Dat worden lange weken met dat wachten. Als ie er is zal ik foto's posten.
  8. Over een week of vier is ie hier, vers uit de VS. Nog geen 20.000 km gereden. Zwart met chroom. Helemaal af. Valt deze nu gewoon onder cherokee (XJ) of is het ook hier een liberty? Anyway, het wordt genieten en ik hoop dat het een waardig opvolger is. Gaat mijn trouwe limited 2000 toch de deur uit na 3 jaar trouwe dienst en toch wel met een beetje pijn in het hart. Wat een topjeep!
  9. Ja hoor. Een of andere joker heeft mijn spiegel eraf getrapt. Waarom kom ik nu nooit net naar buiten als dit gebeurt.... Heeft iemand een linker buitenspiegel (electrisch verstelbaar) voor mijn cherokee 4.0 uit 2000? (een van de laatste exemplaren met de vierkante koplampen). dank, Frank
  10. schip

    vier velgen voor XJ

    Ik heb winterbanden op mijn velgen laten zetten vorig jaar en ik wil nu eigenlijk een extra set velgen voor mijn zomerbanden. Liefst de originele spaakvelgen die op een cherokee van 99 en later zitten (geen honingraat). Als iemand een set heeft liggen dan hoor ik het graag. Het is 16 inch, dat zal ik voor de zekerheid nog even checken.
  11. schip

    Gespot!

    ik kom jullie altijd tegen als ik zelf net niet in de jeep rijdt. op de rijnsburgerweg in oegstgeest eentje met heel groot jeepforum.nl achter op de klep?
  12. schip

    Het Grote "moppertopic"

    Ja hoor. Even boodschappen gedaan, kom terug. Een of andere eikel tegen mijn bumper aangezeten. Lak eraf, krassen erop, maar briefje achterlaten ho maar. Ik kan me hier zo kwaad om maken. Je beschadigt iets van een ander en je gaat gewoon weg. En dit merk je echt wel als je wegrijdt! Nou ja, dat moest ik even kwijt. Iemand nog een adres voor een goede spuiter in (de buurt van) Amsterdam? schip
  13. ik wil kijken of ik het eventueel op de originele radio kan aansluiten. Er zijn steeds meer mogelijkheden (oa. van pioneer, clarion en kenwood) voor fabrieksradio's. Moet dus alleen even het merk weten van de originele radio die er al in zit, dan kan ik met het juiste kastje kijken of het werkt. Optie daarna is andere radio erin. UPDATE: het is toch een andere radio geworden. Een alpine met standaard ipod aansluiting, dus de wisselaar doet het ook nog steeds. Ipod aansluiting komt netjes uit in het middenvak tussen de voorstoelen. Ipodje kan daar dus mooi in. Bediening op de Alpine is gelijk aan de ipod, dus helemaal top. Als ik een camera heb zal ik ff een paar foto's maken.
  14. Weet iemand trouwens wat het merk is van de originele radio die in de cherokee (97-01) zit? Ik heb al gekeken, maar er staat alleen maar een chrysler merkje op. Het is ongetwijfeld blaupunkt, clarion of kenwood oid?
  15. Dat is niet wat ik wil. Zoals het er nu uitziet ga ik er toch een andere radio inzetten die direct een ipod aansluiting heeft. Ik denk een pioneer. Die hebben nog ontwerpen zonder allemaal lampjes en springende dolfijntjes. Ik moet alleen da zo'n raamwerkje hebben voor een cherokee zodat ie netjes past. Weet iemand of dat hier makkelijk te krijgen is of is ebay dan de snelste oplossing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...