Spring naar bijdragen

Rob Smit

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Rob Smit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ben bang van niet, die 4.0 van mij gebruikte de afgelopen 2 maanden ongeveer 1:8. Ben trouwens een zeer rustige rijder. De waarden die de verbuiksmeter aangeeft kloppen trouwens redelijk, staat na het leegrijden van een tank meestal op 13 liter / 100 km.
  2. Mijn "nieuwe" ZJ loopt werkelijk als een zonnetje op LPG, alleen heb ik een probleempje met de airco. Als ik de airco inschakel hoor ik onder de motorkap een klik, ongeveer 15 seconden later weer, na 15 seconden weer etc. Ik heb een gevoel dar er wel koude lucht in de auto komt, maar dat weet ik niet 100% zeker. Iemand een idee waar dat aan kan liggen.
  3. Ook al gedownload, ik kom het weekend dus probleemloos door.
  4. Bedankt, link werkte prima! Heb me gisteravond wel vermaakt met het doorlezen van de handleiding.
  5. Nadat ik een half jaar geleden gescheiden ben heb ik mijn grootste droom in vervulling doen gaan: Renault Megane Scenic van 9 maand oud verkocht en mijn lievelingsauto teruggekocht: Een Jeep Grand Cherokee, ZJ, 1998. Geweldig gevoel om rond te rijden in de auto die ik altijd al had willen bezitten, maar waar mijn ex vrouw niet in wilde rijden. Nu ff een vraagje, ik zie al veel meer threads met hetzelfde onderwerp, maar ik kom er niet helemaal uit: Hoe kom ik aan het werkplaatshandboek van een ZJ? Ik ben een fanatiek klusser. Ben afdelingschef van een machinefabriek waar ik aalerlei moois kan maken voor m'n grote liefde. Een werkplaatsboek (zelfs tegen betaling) zou mijn leven een stuk eenvoudiger maken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...