Spring naar bijdragen

Vinmar

Forum member
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Vinmar

  • Verjaardag 16/04/1967

Vinmar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Te koop wegens aanschaf nieuwe velgen en banden originele 16 inch Jeep Grand cherokee Velgen incl. banden (model GC 1999-2001) De banden zijn Goodyear Wrangler HP 245/70 R 16 met 2 x profieldiepte 6-6,5 mm en 2 x 3mm De voorvelgen hebben wat oxidatieplekjes achtervelgen mooi gaaf (wel gebruikt natuurlijk) prijs is 325,- euro voor de 4 !!!
  2. en en eindelijk tijd gehad en d eknoppen ingedrukt enzo zoals in je aanwijzingen en ik moet zeggen niet meer voorgekomen...:-0 Ik vrees wel dat hij echt doorgemeten moet wordne want het is of koud of nog kouder (met de airco) of heet maar alle tussentemperaturen doen het volgens mij niet??? maar goed de airco doet het wel die was ook nog afgevuld en een beurt gehad ofzo vlak voor ik hem kocht.
  3. Nou mannen op benzine doet ie iets van 1 op 7 een 4 liter en dat is best al netjes. Ik rijd nog maar 1,5 mnd met dat ding maar idd er zijn een hoop mensen die het verbruik nogal gunstig doen voorstellen zo was er ook al 1 die beweerde dat de 4.7 L minder verbruikte omdat die de grote massa (1800kg) snelle rop gang kreeg :-) tja onzin. Ik heb een motorisch perfescte 4.0L weten te kopen met slechts 100.000 km origineel en alle onderhoudsbeurten en rekeningen erbij.. Enne ik heb de eerste maand allerlei rijstijlen geprobeerd ..het gunstigst rijd je rond de 100km in cruiscontrol en dan liefts 100 km achereen dan kom je zelfs rond de 1 op 8,5-9 liter uit..Maar gemiddeld en ik gebruik de auto ook voor boodschappen 10 km verderop kwam ik telkens rond de 1 op 7 ..Nu op gas al een paar tanken verbruikt kom ik op 1 op 6 en daar ben ik tevreden mee ..ik geloof niet in verhalen dat anderen met gas wel 1 op 8 eruit weten te krijgen.. Maar bedankt voor alle reacties. gr Vinmar
  4. Oke ..ik weet wat meer, bedankt..helaas ben ik er wel achter dat er iets niet klopt namelijk de vulling van mij tank het is een 95 L tank dus er zou ongeveer 77 liter LPG in moeten gaan maar dat haalt ie niet vandaar dat mijn verbruik zo hoog leek.Ik moet nog een keer terug om de 80 % vulling te laten bijstellen. Ik rijd 1 op 6 nu op gas volgens de boardcomputer minder maar dat klopt niet meer helemaal merk ik. Maar verder bevalt het wle hoor merk niets van vermogens terugval ..wel van lastig starten dus.
  5. vandaag voor het eerst een nieuw probleem(pje) gehad ..Namelijk dat de verwarming van de bijrijder onzettend heet werd en niet te koelen viel terwijl d ebestuurders kant gewoon 19 graden +airco doet?? Ik neem aan dat dit een probleem is dat alleen bij de garage opgelost kan worden dmv doormeten? of gheeft iemaand hier ditzelfde ook al eens gehad dus dat 1 van de 2 kanten van de auto qua verwarming een eigen leven lijdt?
  6. Hallo, Sinds deze week een G3 gastank van 95 L (Prins vsi) laten inbouwen en nu de eerste km's gemaakt. Ik vraag me echter af hoe betrouwbaar het gemiddeld verbruik op de computer van de GC nu is??? Want mijn gastank gaat behoorlijk rap leeg vind ik. Ik heb een 4.0 L ltd uit 2000 zijn er nog anderen met een gastank en kan iemand mij vertellen wat het gemiddelde werkelijke verbruik ongeveer moet zijn op gas...Ik reed op benzine keurig 1 op 6,5 -7,5 dus zeg maar 1 op 7. Ook start de wagen niet helemaal lekker op gas maar dat schijnt normaal te zijn. Van vermogens terugval nog niets gemerkt.. Wie heeft er ervaringen met een een 4.0 L op G3???
  7. Oke dan laat ik het maar doen ..leek me sowiseso wel een goed idee en kost maar 100,- euro meer...Ik betaal straks 2250,- incl. voor 95 liter tank en dat apparaatje..dus dat is wel oke WJ-theo waar laat jij inbouwen ??? want voor een 4.7 L zou ik 600,- euro meer kwijt zijn voor deinstallatie?
  8. Oke zit dat zo hmm zagen en snijden zie ik niet zo zitten ik houd het wel zo..en dan probeer ik die grill wel weer te verkopen (alleen zonde van het geld natuurlijk) bedankt voor het antwoord.
  9. Hallo, Wie van jullie heeft er een G3 installatie in zijn Jeep WJ ? Heeft het zin om daarbij direct een kleppensmeer apparaatje te laten plaatsen?want dat werd mij aangeraden? of is dit overbodig?
  10. Hallo, Ik ben op zoek naar een Nederlandse handleiding voor mijn Jeep grand Cherokee WJ ik heb namelijk wel de Duitse handleiding (import auto) maar ja dat is op zijn minst gezegd af en toe watonduidelijk/onhandig ..Wil eventueel ook die duitse ruilen als iemand die graag wil hebben? Wie o wie kan mij helpen? Of bestaat er ergens een website wara je hem kunt downloaden?
  11. Hallo Ik ben sinds enige dagen de trotste bezitter van een Grand Cherokee 4.0 L WJ uit 2000. ALtijd een droomauto gevonden en nu eindelijk 1 aangeschaft. Ik heb deze 4.0 L gekozen omdat de km's na te trekken waren, hij er uiterlijk heel goed uit zag en technisch op het eerste gezicht ook goed ..geen lekkende of zwetende bakken of assen en dergelijke. Ik had ook een aardige 4.7 L op het oog maar ondanks dat die slechts 120.000 km gereden had was die toch echt een stuk minder op het technische vlak oa. zwetende bak( nu schijnt dat niet eens erg te zijn maar toch), versleten banden en remmen. Zelf wel al direct de Tweeters kunnen vervangen maar dat is een kwaaltje begreep ik al. Verder prima tot nu toe je voelt je echt the King off or on the road:lol: ! Ik heb er nog een pushbar onder gezet ..ja dat mag nog alleen voor echt nieuwe auto's gelden er nieuwe regels sinds 25 mei 2007. Maar toen ik er zo'n mooie Chrome grill op wilde zetten kwam ik voor een verassing te staan .....??? Mijn Grill en bovenzijde bumper blijken namelijk uit 1 stuk te zijn heeft iemand anders dit ook al eens meegmaakt want ik kan er niks over vinden??? Afijn de grill heb ik nu te koop dus als er nog liefhebbers zijn hij mag voor een prikkie weg. Nou ik hoop dat ik hier behalve met vragen op het forum ook met ervaringen terecht zal kunnen en dat ik maar lang een tevreden Jeeprijder mag blijven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...