Spring naar bijdragen

Barbara S

Forum member
  • Aantal bijdragen

    48
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Barbara S geplaatst

  1. Hier mag een slotje op...auto is verkocht!
  2. ja hij is wel leuk he, heb erg veel bekijks er mee. Stonden zelfs de auto te filmen toen ik weg wilde gaan. Komen er nog meer van jullie op de meeting met de Jeeps?
  3. Niemand een bod? Bieden mag natuurlijk altijd...
  4. Weet iemand waar ik voor niet te veel geld een hydraulische koppeling kan kopen die in je versnellingsbak zit? Mijne is lek...
  5. Hij mag weg voor Eur 6500,00...
  6. Dus een ander bod is ook mogelijk!
  7. Idd arme YJ en ikke! Hij is zo gaaf maar ik heb hem echt gekocht om mijn paarden mee te trekken en ben helaas niet zo rijk om hem er bij te houden... 3 paarden en een Jeep dus geen rooie rotcent:whistle:
  8. Ja daar is tie inderdaad super voor al heb ik het met mijn auto nog niet geprobeerd. Kan zelf niet zo goed sleutelen. Wij gaan wel regelmatig 4 x 4en op de maasvlakte met een groep en als je ziet hoeveel je met terrein rijden kan slopen aan je auto! Dan blijft tie van mij er maar effe uit haha.... Vorige keer eentje van ons op zijn kant gegaan...echt alles krom!
  9. Hij krijgt nog een proeftijd. Laat hem nog wel te koop staan mocht het toch niet naar mijn zin gaan maar van het weekend gaat hij voor de vuurdoop. Aanhanger er achter en volladen....kijken wat hij doet:unsure:. Mijn paarden laat ik alleen nog wel gewoon even op stal staan!
  10. Nee idd zie het toch niet zo zitten. Te veel negatieve reacties naar mijn zin. Durf het risico niet te nemen . Loop het nu overal na te vragen en er zijn meer negatieve als positieve reacties op.
  11. Sorrie hoor, Eur 8000,00 is de vraagprijs.
  12. Barbara S

    Een Jeep kopen...

    Oh dan rij ik nog zuinig met 1 op 8...
  13. http://www.marktplaats.nl/index.php?url=http%3A%2F%2Fstatisch.marktplaats.nl%2Fhtml%2Fstartpagina.htm
  14. Ik ga me er nog even serieus verder in verdiepen aangezien het toch wel de bedoeling is dat als ik straks mijn E rijbewijs heb, er toch wekelijks met de paarden op uit te gaan. Dan wil ik dus wel veilig en met genoeg vermogen voor de trailer op pad kunnen gaan.... Op dit moment staan de negatieve reacties boven de positieve. Ik vind het ook apart dat er met de ene YJ maar 1200 kg getrokken mag worden en de ander dus dik 1900 en dat met dezelfde motor er in...
  15. Mmm er werd me net op een paardenforum afgeraden om twee paarden er mee te gaan trekken. Beetje tegenstrijdige antwoorden dus weet het niet zeker of mijn Jeep wel gaat blijven... Kijk het nog wel even aan en probeer hem wel op korte stukken met een auto ambulance ofzo er achter. Paarden bewegen altijd dus dat maakt het ook nog een poepie moeilijker met trekken denk ik.
  16. Nee dat is nog Zuid Holland hoor. Hoezo? Interesse in een gratis work-out en biertjes achteraf?
  17. haha of vrijwilligers voor een paar wagens stro en hooi wat gelost moet worden!
  18. BTW het gewicht van de trailer incl paarden komt op ongeveer 1750 kg...
  19. Dus eerder leuk voor ritjes in de buurt als voor verre stukken over de snelweg...
  20. Thanx, dat had ik effe nodig!
  21. Barbara S

    Even Voorstellen..

    Daarom doe ik het ook maar niet joh! Mijn aquarium haalt het gemiddelde al lekker naar beneden haha
  22. Barbara S

    Even Voorstellen..

    Hey, zijn er toch andere meiden hier! Dank je wel!
  23. Barbara S

    Even Voorstellen..

    Oh ja en waar zijn jullie foto's dan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...