Spring naar bijdragen

Trapicheiro

Forum member
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Trapicheiro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Trapicheiro

    Radiateur CJ7

    Ben op zoek naar een radiateur voor een CJ7 Renagade 4.2 uit 86....., wie heeft er één, of weet waar ik en één kan kopen....?!???
  2. Trapicheiro

    Bestop Deuren

    Wie heeft er nog zwarte Bestop deuren voor CJ7 ? (ben het sjouwen met die stalen deuren beetje zat.... )
  3. toch over drie poullies.... hmmmm morgen even zien wat de aotomaterialenmeneer heeft.
  4. ok, in dat geval lijkt het de poulie op de dynamo zelf, naar die achter de ventilator.... morgen maar een universeel snaartje kopen dan, dus, zeg maar, toch..!?
  5. k! eens eruit, blijft eruit...!! :( thx allemaal!!
  6. minder fijn.... sta je ineens zonder stroom. blijk ik een v-snaar te missen naar de dynamo. paar vragen: hoe groot is die v-snaar? / over hoeveel pullys loopt 'ie ? waar kan ik die het snelst (en goedkoopst) kopen?
  7. @ frankXJ : idd het blikje van de onderste foto (bijrijders kant)... heb (zoals jullie kunnen zien op de foto) het 'blikje' eruit gehaald, heb je toch niet echt meer nodig, toch!??
  8. zal kijken of ik morgen een fotootje kan regelen, is idd wel makkelijker dan die vage beschrijving van mij.....
  9. na lang zoeken eindelijk de trotse bezitter van Jeep CJ7 Renegade. al poetsend en sleutelend kom je allerlei dingen tegen. bv. onder de moterkap, naast de houder voor de krik, zit een blik met een slangetje... waar is dit voor!????
  10. jammer, dat is psies waar ik naar op zoek ben... wil graag een Jeep kopen maar begin door de bomen het bos niet meer te zien.... Darkwolf, zou je die punten voor mij een keer op een rijtje willen zellen!??
  11. idd... wist al dat de namen voor verschillende pakketten waren, maar vroeg me af wat dan die opties waren/zijn. nog een leuke vraag: wat zijn de 'belangrijke' verschillen tussen de CJ5 en CJ7? (waarom is CJ7 langer?)
  12. zo een beetje aant rondkijken in Jeepland komen er steeds meer vragen... zo ook: Wat waren/zijn de verschillen: Wrangler, Renagade, Laredo, Sahara,..!??
  13. morgen in Veldhoven en Oss 4x4 toestanden... is dat wat?? iemand die daar naartoe gaat!?? ik ga iig, hoop daar wat meer te leren over het Jeep-gebeuren.
  14. Jeep-evenementen lijkt me een goed plan! Ga vanaf nu in de gaten houden wanneer die zijn. wat jullie tot nu toe zeggen is: -doorsparen tot een comfortabel bedrag (weet niet of ik zolang kan (en wil) wachten.) -beter meteen beginnen met een wat zwaardere moter (hoorde dat de 4.0 erg sterk is, ook in terrein) -zoeken naar een verhoogd model om latere kosten te besparen. Voorpret is idd wel leuk, soms wel lastig.... thx so far, meer tips altijd welkom!!!
  15. ben zelf ook niet zo'n leen-type, maar durf nu wel een keer de verantwoordelijkheid aan.... iets langere termijn planning en een beetje zuinig zijn op m'n spulletjes. Eens moeten we toch een beetje volwassen worden... (misschien is juist de aanschaf van een Jeep dan weer geen goed idee....) maar,... gestel dat ik me nu al een beetje wil oriënteren, waar zou ik dan op moeten letten. -wielen/banden? -verhoogd? (hoe duur is dat om evt. later te laten doen?) -moter inhoud? -km stand? (of is dat met dit soort wagens niet belangrijk?) -etc.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...