Spring naar bijdragen

Rainking

Forum member
  • Aantal bijdragen

    125
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Rainking

  • Verjaardag 24/07/1963

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-5
  • Bouwjaar
    1979

Rainking's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Nou nog maar eens verlagen dan.
  2. Ik verlaag de prijs naar
  3. Te Koop Jeep CJ5 1979 Ongeveer 108000 mijl Kleur : Oranje Motor : lijn 4,2 Ltr. 6 cilinder
  4. Ik zag dat mijn Cj5 afgelopen winter flink is gaan roesten aan de onderkant. Ik hoor en lees verschillende berichten over Hammerite. Heeft iemand hier ervaring mee? Wat is aan te raden om eraan te doen.
  5. Hoi Karel Ik krijg de schroef van de kabel wel los maar de binnenkabel blijft vast aan de transmissie zitten.
  6. Ik heb de kabel proberen los te maken maar bij de transmissie is het schroefdraad weg en wil hij niet goed meer aansluiten wat ik denk dat het probleem is. Ik heb nu een nieuwe kabel besteld. Maar als ik hem bij de transmissie losmaak blijft de kabel vastzitten. Is dit normaal of moet ik meer losdraaien om de kabel los te krijgen. Moet ik in de transmissie ook gelijk nog wat vervangen nu ik toch bezig ben? Graag advies. Gr. Jan
  7. De snelheidsmeter heeft sinds enkele dagen kuren. De naald slingert tussen de 20 en 60 kilometer als ik rij of ligt helemaal onderin.Soms doet hij ook weer normaal. Heeft iemand hier ervaring mee? Is dit te verhelpen of is de oplossing een nieuwe meter?
  8. Hoi Steven ben je met vakantie? Ik had je een mail gestuurd.
  9. Rainking

    cj5/7 delen

    Ik heb nog wel een RVS voorzetgril voor een Cj5/Cj7. Ook heb ik nog 2 bumperettes van RVS. En 2 rvs hoekbeschermers nieuw.
  10. Rainking

    General Grabber MT

    Ik ben op zoek naar een General Grabber MT band in de maat 33-12,5-15 met minimaal 10-12 mm profiel. Ik heb er maar 1 nodig. Gr. Jan
  11. Oke stuk van de motorsteun weggehaald en het wordt inderdaad iets makkelijker maar het blijft een beetje wrikken en schuiven tot hij past. Ik heb inmiddels de pan er weer onder. Tijdens de montage achter het klepje van de belhouse blijven haken en rats de nieuwe pakking bij de achterste keering afgeknapt. Toch de boel gemonteerd en het lekt nu nog harder dan voorheen. Bij B&S weer een nieuwe pakking besteld. Weer een van siliconen uit een stuk dat is toch wel een handig ding opzich om te monteren. Kan komende week dus weer aan de slag. Heb nog wel een tip! Voor ik de pan gemonteerd had heb ik de pakking op de pan vastgezet met vuilniszak sluitingetjes je weet wel die stripjes ijzer met plastic erom heen. Deze door de gaatjes en de oogjes totdat alles op de plek zit de stripjes er weer uit en de boel zit netjes op zijn plek.
  12. Oke ben ook erg benieuwd. Van mijn Jeep Cj5 doen de alarmalichten het nog wel maar als ik op de rem trap knipperen ze niet meer maar blijven ze ook branden. ik weet niet anders of hij doet dit al, dus ik dacht dat dat normaal was maar hoor graag wat hiervan de oorzaak is. Ik heb wel storing ind e meters oa oliedruk meter dit komt doordat het stuurslot aan vervanging toe is of is dat met die knipperlichten ook het probleem van het stuurslot.
  13. Oke dank je wel. Maar we kunnen toch ook gewoon een stuk motorsteun wegslijpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...