Spring naar bijdragen

Jester

Forum member
  • Aantal bijdragen

    55
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Jester

  • Verjaardag 15/08/1969

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oudkarspel

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Jester's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Het is geen backfire. Dat heb ik ooit gehad met ee Volvo 66 (1100cc) en dat waren flinke klappen aan de achterkant. Klinkt w3l als iets dat ploft. Niet iets dat aanloopt of zo.
  2. Auto is gister verkocht. Ben helaas weer Jeeploos. Als ik weer een baan heb, komt er weer 1. Maar dan wel een knappe V8. Blijf het heerlijke auto's vinden. Zit er aan te denken om er dan 1 uit de VS te laten komen. Ze zijn daar een stuk goedkoper en het importeren is goed te doen.
  3. Jester

    Blok Reviverfen

    Ik zou het eerst eens grondig schoonspuiten. Dit soort motoren zijn meestal blauw.
  4. Auto staat nog te koop. Prijs is onderussen gezakt naar de
  5. Jester

    Chevy 350

    Ik zou eens beginnen met een flinke visuele inspectie. Door de hitte kan er van alles zijn kromgetrokken. En het kromtrekken kan weer resulteren in scheuren in het metaal. Pakkingen inderdaad zoveel mogelijk vervangen.
  6. Waarschijnlijk wel. Maakt niet uit. Het werkt prima.
  7. Het exacte type van de transmissie is me niet bekend, maar het is een (hand)-3 bak (auto heeft ooit een andere motor gekregen en die is uit 1979, daarom die T150 3-bak). Auto staat nu ook op MP (http://link.marktplaats.nl/m838682730). Het zou een perfecte basis zijn voor een project of ombouw naar off-road monster. Chassis is goed en bodem is hard. Zitten alleen wat plekjes hier en daar wat een handig jongen vrij makkelijk kan repareren. Er hoeven geen hele panelen vervangen te worden. (Steven: But he who dies with the most toys.... is still dead.) (Marillion: Most Toys)
  8. Ik heb het nog steeds voor mijn deur staan.....
  9. Jester

    Cj7 1981 (Benzine)

    Hi, met wat verdriet heb ik besloten de Jeep te verkopen. De kosten lopen mij te hard op, ook omdat ik op dit moment nog (weer) werkzoekend ben. Het is een CJ7 uit '81 met een AMC258 6-pitter. APK heeft ie net gehad en is dus nog geldig tot maart 2016. Auto is omgebouwd naar benzine, maar moet daarvoor nog naar de RDW (CO is prima!). - HEI onsteking - chroom kleppendeksel - nagelnieuwe Weber 32/36 carb (heeft ie nog geen 2 km mee gelopen) - startmotor is nog geen jaar oud (nieuw gekocht geweest) - pinion seal achter is vervangen - koppeling werk en hoofdcylinder vervangen (beide nieuw) en op de correcte manier aan het koppelingspedaal vast gemaakt - nieuwe brandstofpomp - remmen zijn gerepareerd werken uitstekend - nieuw brandstofelement (tanksensor). Brandstofmeter werkt ook prima. - hardtop en softtop - beide garagehandboeken (Chilton en Haynes) De Haynes is nieuw - alle reparatiebonnen worden meegeleverd. - nieuwe bougies - nieuwe uitlaatspruitstuk en pakkingen. - 32" wielen en banden (genoeg profiel) - middenconsole - nieuwe stuurpomp - stootrubbers reservewielophanging zijn nieuw. - auto is 100% lekvrij. - body heeft wat werk, maar heeft geen haast Qua onderdelen en gedaan werk al meer dan wat ik er voor vraag. Ik wil er
  10. Jester

    Contact Komen

    De mijne staat te koop, maar daar heb je nog een beetje werk aan. Heeft APK tot 2016. Zitten een boel nieuwe onderdelen op.
  11. Hey Ab, bedankt voor de tip. Ik zal het ze doorgeven. Het is een probleem met het stationair lopen. Het schijn dat er benzine un de vlotterkamer blijft sijpelen, waardoor het te rijk gaat lopen.
  12. Mijn CJ7 is nu omgebouwd naar benzine door mijn lokale garage. Hiervoor is er ook een nieuwe Weber 32/36 opgekomen. Maar ze krijgen het niet goed. Het loopt stationair te rijk en de stelschroef kan niet krapper. Iemand een idee?
  13. Op dit moment staat de Jeep bij de lokale garage om de lpg te laten uitbouwen en er een Weber 32/36 in te laten zetten. Bij voldoende budget (lees: vaste baan) laat ik er ook een nieuwe uitlaat onderzetten. Een RVS.
  14. Ik denk ook dat het vuil is/was. Nu heb ik regelmatig dat het probleem opeens weg is bij het starten. En een andere keer is het weer terug. Het gaat toch binnenkort naar de garage om de boel te laten ombouwen van LPG naar benzine. Dan laat ik meteen er een filter tussen zetten.
  15. Jester

    B&s

    Gister nog een mailtje gehad van ze in reactie op een vraag. Binnen een dag. Geen probleem.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...