Spring naar bijdragen

chrisb

Forum member
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over chrisb

  • Verjaardag 23/11/1972

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

chrisb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. mbt de automaten bak zit de peilstok onder de motorkap, maar hoe kan je hem bijvullen zit daat ook iets voor onder de kap of gaat dat via de peilstok of gewoon d'r onderkruipen? thanks chris
  2. Hallo Hoe kan je het beste je 4wd testen zonder meteen een dik terrein in te rijden en vast komen te staan en erachter te komen dat hij niet werkt. Kan hem wel helemaal gaan opkrikken maar dat vind ik dan ook weer zoiets van.... Ik kan namelijk niet goed merken als ik hem in 4wd zet of de voorste wielen nu wel of niet aangedreven worden? Heb trouwens ook een beetje last van het feit dat hij vrij zwaar in de 4wd gaat? alle advies is welkom alvast bedankt weer
  3. Oke, maar heeft deze met je 4wd te maken en wat doet hij precies?
  4. Hallo Op mijn voorste as aan de bijrijderskant zit een soort rondblok met 3 slangen erin. Is dit voor vacuum of dient dit ergens anders voor?
  5. Mischien iemand ervaring hiermee. Ik vraag me af of een dieseldemper van een cherokee het zelfde is als die van een benzine ? Ik heb nu een dikke cherrybomb ofzo erop zitten maar die vind ik iets te diep ( wel leuk iedereen denkt dat het een 8cilinder is) Nu ligt er bij mijn sloop hier een dempertje voor heel weinig alleen is deze van een diesel. ( hij lijkt te passen) Maar voordat ik een dag op me rug ga liggen sleutlen voreg ik me af of dit zou gaan werken? Of mischien is er iemand die een" normale uitlaat heeft" en een mooie dikke brom uitlaat wilt hebben... mvgchris
  6. Na al een aantal post gedaan te hebben met vragen etc zal ik hierbij even mijn jeep cherokee chief uit 1987 voorstellen. http://img339.imageshack.us/my.php?image=dscf7309hr8.jpg
  7. Thanks Had het toch wat simpeler verwacht dan een dashboard loshalen......
  8. Sorry mischien hoort dit topic hier niet. maar hoe kan ik hier een foto plaatsen, als ik een image will attachen dan moet ik een url invoeren?
  9. had vorige week een zelfde probleem, had de auto net gekocht maar niet op snelweg gereden omdat hij goed reed op de "normale"" weg etc en verder gewoon goed onderhouden eruit zag. op de snel weg bij 120 trillen achter als een gek. Ik denken , nu trek je portomonee maar open. het weekend even gekene, bleek dat de velgen aan de binnenkant vol met opgedroogde klei zaten. met de hoge druk eruit gespoten en rij nu prins heerlijk. vaak denk je aan het ergste en blijkt het een simple iets te zijn.
  10. kan iemand mij vertellen hoe de lichtschakelaar uit het dashboard gehaald kan worden? moet het halve dash eruit of is er een bepaald foefje???
  11. Hallo Zit er op een low output uit 1987 ook overdrive, en kan je die aan uit schakelen. En waar zit die knop dan?
  12. Heb toch echt een 5 deurs chief. Zag op het forum dat er nog iemand was die een cherokee chief had met 5 deurs. In Amerika schijnen er ook een boel te rijden onder cherokee chief 5 deurs. Schijnt in 87 zo uitgevoerd zijn, zijn ook de orginele stickers op de deur en achterbak. Zit gewoon een Low output injectie in.
  13. De dashboard verlichting werk wel als ik de knop helemaal naar links draai, maar dan ben ik net een verlichte kerstboom want dan brand echt alles binnen? Waar zit de zekering dan van de lichtschakelaar? En zou het niet zo zijn dat als de zekering stuk is de verlichting ook niet werktals de knop naar links gedraait wordt?
  14. kwam deze tegen op internet. http://jeepgarage.free.fr/ownersmanual.html
  15. Zal vannavond effe een foto van het knopje maken. MBt de toeter die doet het niet , maar kan de toeter ook nergens vinden? waar moet deze ergens zitten dan ( behalve de knop op het stuur....) Onder de bumper of waar is hij verstopt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...