Spring naar bijdragen

Dutch Jeeper

Forum member
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Dutch Jeeper

  • Verjaardag 08/06/1956

Contact Methods

  • Yahoo
    Dutch_Jeeper

Dutch Jeeper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Je bedoelt een racer, toch? Een KJ - S.R.T. is toch niets verkeerd mee???:D Groetjes Gerard
  2. Wat betreft de tussen ruimte, ik zal een foto maken en posten, kun je het zelf zien. Mooi zijn is niet belangrijk,veel licht hebben wel. Is er een lamp of set defect, dan kan ik terug vallen op de reservelichten. Maar ik vind het wel apart ,zo aan de buitenkant enkel rond,en in het midden een vierkantblok van licht. Ik wordt gezien en kan beter zien en dat telt:whistle: Prettig weekend Groetjes gerard:bye1:
  3. Hihi,zo zal je hem altijd al zien:lol: Van achteren als ik bij je weg rij:rolleyes: en je het nakijken hebt lol:P Geintje, Groetjes, en nog een prettig weekend allemaal Gerard:bye1:
  4. Ik weet enkel te onderschrijven wat mijn mede Jeepers hier neerzetten als reactie op wat je schreef. Over Kevin en Mark niets dan goeds! Vakwerk voor een goede prijs(kijk maar naar mijn KJ) Dat ze geen tijd hadden om je te tussendoor te helpen, is voor jouw natuurlijk vervelend, maar niet altijd te voorkomen. Als ze iedereen tussendoor moeten helpen, komt er niets van hun planning meer te recht. En dan ben ik als klant niet blij, omdat ik dan langer moet wachten dan geplant. Je bent niet de enigste klant daar, Het is tenslotte een wereldbedrijf:whistle:. De keerzijde van de medaille is tenslotte, dat hun vakmanschap,welke algemeen als zeer goed is te omschrijven, ook zeer gevraagd is.. Trouwens de reden dat je niet onmiddelijkl, door kevin werd geholpen is o.a gelegen in het feit dat hij met mijn Jeep bezig was:lol:. En neem nou van mij aan,dat kevin liever heeft dat jij boos op hem bent, dan dat ik het word.:lol:omdat ik langer moet wachten. Trouwens; Kevin MOET niets, als je steld dat hij erna MOET kijken en het terstond MOET repareren!!. Je contactuelen eigenschappen zijn mijn inziens voor verbetering vatbaar, als je mensen zomaar voor proleet uitscheld:whistle: Groetjes Dutch:bye1:
  5. Hallo, ik heb net je posting gezien, je kunt het eens bij http://www.bullbarsonline.nl/ bekijken. Mischien is dit wat voor je?.? Groetjes Gerard:bye1:
  6. De afstand tussen de lampen en de Grill zijn groot genoeg om een goede luchtstroom te garanderen. Verder is het zo dat de lampen van achter schuin aflopen:) Waardoor de luchtstroom weer wordt hersteld en vol op de grill staat. De Hella's staan apart geschakelt. Als ik het standaard mist licht aanzet gaan de breedstralers mee aan,schakel ik door naar groot licht dan gaan de verstralers ook aan ik heb dan aan de buitenkant 4ronden lampen branden, en in het midden de hella's Geef ik een lichtsignaal, dan gaat de hele licht kraam aan:ohmy: De bundeling van beiden lichtbundels versterkt de verlichtinghoek en afstand Trouwens volgend jaar zijn de ronde jeep lampen uberhaupt verleden tijd:whistle: Vanaf 2008 heeft ook de cherokee vierkanten lamphuizen(commanderlights) Hier kun je zien wat ik bedoel:whistle: Hopelijk heb je hier wat aan? Groetjes: Gerard:bye1:
  7. Bedankt voor de hulp Prettig weekend allemaal Groetjes Gerard http://www.mijnalbum.nl/Album=3LICJWBV
  8. Wat moet, dat moet. Ik hoop van niet. Maar beter meeverlegen dan onverlegen,toch? groetjes gerard
  9. Dankzij jullie hulp is het me gelukt:yes:. Hartelijk bedankt hiervoor:whistle: Hier is de link voor de foto's. http://www.mijnalbum.nl/Album=3LICJWBV Hier kun je foto's zien van de lierbumper en de liftset. http://www.mijnalbum.nl/Album=7CC3LKUI Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. :bye1:Groetjes Gerard
  10. Het is me dankzij jullie onvolprezen hulp gelukt:). Tenminste dat hoop ik:whistle:. Hier is de link voor de foto's. http://www.mijnalbum.nl/Album=3LICJWBV En hier vind je foto's van de liftset plus de lierbumper. http://www.mijnalbum.nl/Album=7CC3LKUI Op hoop van zegen;). Ps als het werkt ?.ben ik zeer benieuwd, naar wat jullie er van vinden:yes:. Groetjes Gerard
  11. Bedankt voor je hulp. Het is me gelukt:) Nu ff ckecken of het ook hier werkt. Groetjes Gerard:bye1:
  12. Ik Heb de snorkel en wil hier foto's van plaatsen maar dat lukt me niet:no: Weet iemand hoe dat hier werkt? Groetjes Dutch
  13. Ik heb eindelijk de Snorkel voor mijn KJ binnen gekregen,en hem er meteen op laten zetten. Ik zou het graag hier tonen,maar om een of andere reden lukt het me niet om de foto's hier in te krijgen Iemand tips ?? Groetjes Dutch
  14. Voor mijn KJ CRD 2006, heb ik ten behoeve van het plaatsen van een WarnlierXD9000,wel een aparte bumper moeten kopen. Ik Heb gekozen voor een ARB Safaribumper. Op de standaardbumper van de KJ kan helaas geen lier gemonteert worden. En dankzij de liftset kom ik toch echt wel beter door het terrein dan standaard:P . Overigens ,er is hier een topic dat er verder op ingaat,kijk maar onder frankenlift2. Motortuning heb ik bij digitune.nl laten doen,en ben er erg tevreden over. Ik heb nu 148Kw-202Pk en 470Nm tot mijn beschikking. De automaat is eveneens geoptimaliseert en ze rijd nu veel soepeler.(en zuiniger) Het compenseerd het extra gewicht van de Sidesteps,Lier en bumper volledig,en ik ben er beslist niet langzamer door geworden. En zo is mijn Kj dan geworden; http://wta-international.nl/Hotwheels/Jeep%20Cherokee%20KJ%202006.htm Hopelijk heb je hier wat aan. Overigens volgende week komt de Snorkel,zal er pics van posten na de installatie. groetjes Dutch:bye1:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...