Spring naar bijdragen

kelnagiosi

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over kelnagiosi

  • Verjaardag 18/08/1972

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.damster.nl

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

kelnagiosi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Bedankt voor jullie reacties! Na bijna een jaar zonder auto te hebben gezeten ben ik nu weer mobiel. Helaas was het vinden van een bedieningsunit een crime, maar uiteindelijk via de lokale fiat dealer toch maar een een nieuw exemplaar besteld. Nu de radio nog aan de praat krijgen (geeft geen beeld, alleen rare streepjes) en ben er dan weer helemaal bij! Doordat Jeep nu deel uitmaakt van de Fiat groep blijken dus Mopar onderdelen daar te krijgen. Dit was een enorme opluchting aangezien de Jeep dealer in Groningen ter ziele is.
  2. Mijn WJ uit 2004 (CRD) heeft een probleem met de versnelling. Dit heeft te maken met de selector/pook die niet meer goed werkt. Volgens mijn garagist is er een plastic onderdeel afgebroken in de vorm van een halve maan en is dit niet apart te vervangen maar dient het in z'n geheel vervangen te worden. Kosten materiaal
  3. Heb ook al een tijdje dit probleem, de Jeep dealer had 'dit nog nooit eerder meegemaakt' en adviseerde me om een vervolgafspraak te maken om een testrit te gaan maken waarbij sensoren op diverse onderdelen worden geplaatst. Aangezien dit waarschijnlijk een behoorlijke aanslag op de financien zou zijn, heb ik met mijn vriend en huisgaragist afgesproken eerst de dif olie te vervangen, wat na het lezen van dit topic hopelijk de oplossing zal brengen. In mijn geval hoor ik het vooral aan de achterkant, vandaag heeft hij geconstateerd dat het peil van de achterdif aan de lage kant is. Zijn opmerking over het rubber dopje op de achterdif vond ik pijnlijk maar begrijpelijk....waarom geen fatsoenlijke afsluiter..... Zie graag nog een bevestiging dat ook de tussenbak van additieven moet worden voorzien? Hebben meer mensen hier een idee over?
  4. Eind vorig jaar is mijn Cherokee(Liberty) plat gereden, en nu na een half jaartje fietsen heb ik een passende WJ gevonden. A.s. zaterdag ga ik een proefrit maken, en indien geen rare dingen boven water komen em gelijk meenemen. De auto staat te koop bij een garage, wordt geleverd met 6 mnd garantie en de prijs zijn we al overeengekomen. Wat ik van jullie graag wil weten is waar ik op moet letten tijdens de proefrit, en visuele inspectie om te voorkomen dat ik een kat in de zak koop.
  5. Als topicstarter van deze, eindelijk maar weer eens een berichtje. Inmiddels ben ik autoloos, dus op dit moment even geen Jeep... Eind december heeft een vrachtwagen terwijl ik stil stond, met een rotklap zich aan de achterkant van de KJ gemeld. Schade aan de auto volgens de expert ongeveer 15.000 euro m.a.w. total-loss.... Gelukkig alleen materiele schade, (en de volgende dag stijve spieren) en m'n honden zaten niet achterin.... Dit voorval heeft me wel doen besluiten weer een dergelijke degelijke auto aan te schaffen, ben nu aan het rondkijken naar een grand cherokee. Dezelfde aanvaring had ik liever niet gehad met de Suzuki Swift van m'n vriendin. Dus hopelijk tot binnenkort...
  6. Je wordt hier toch ook op je wenken bediend!! Nu zou ik nog graag willen weten of iemand al deze Makro lier op de KJ heeft gemonteerd. Vooral hoe deze dan moet worden geplaatst. Nog over de storingen die ik in m'n eerste post noemde: a.s. vrijdag gaat de jeep naar het kuuroord voor een behandeling, er zijn nog terugroepacties die nog plaats moeten vinden, en de mistlampen doen het nog steeds niet, ook niet na het plaatsen van een nieuwe schakelaar. 'k zal nog wel het resultaat weer melden (als daar tenminste prijs op wordt gesteld)
  7. Hallo Wilspe, Jammer dat we de grijns op je gezicht op de foto's niet kunnen zien Heb je nog aanpassingen aan je KJ t.b.v. het off-roaden? Hou maar op over het klokje.... de dealer vraagt wel erg veel geld voor een gebruikte radio, dus moet ik voorlopig maar de tip van 87wrangler ter harte nemen....Seikootje dus maar meenemen onderweg. Nog een vraagje: 87wrangler heeft het over een 'snatch block' voor de montage van een lier, dit leekje hier weet niet wat dat is:blush:. Zou je dit willen toelichten? (Misschien een fotootje erbij?)
  8. Heb ik het probleem gevonden.... de vorige eigenaar vond blijbaar zo'n afgrijselijke 'dolfijntjes' pioneer stereootje leuker.... Ik heb dus helaas geen originele radio.... Iemand die wil ruilen? Sorry trouwens van m'n rommelige eerste post, maar ja 'k heb nog zoveel te vragen. In't vervolg zal ik eerst beter lezen (chiptunen had al een topic... sorry mods). Geweldig foto's Beest, en DUC da's nou precies de reden waarom ik maar niet direct de berm inrijd met de mijne! De site van noord-nederland heb ik gevonden en zal ze eens proberen te bezoeken (sja... helaas weinig vrije tijd)
  9. Aangezien ik nieuw ben in de Jeep scene, heb ik misschien een paarhelen domme vragen... 1 Ik ben errug nieuwsgierig naar de off-road mogelijkheden van m'n pas aangeschafte Cherokee. Is er (het liefst bij mij in de buurt=Groningen) een mogelijkheid hierin een training te volgen? BTW Ik heb sinds 1,5 week een Jeep Cherokee (KJ) bj.2004 High Roof (dus grijs) Limited 2.8 CRD automaatmet minder dan 30000km 2 Op dit moment zijn er nog wat technische probleempjes maar die zijn hopelijk binnenkort verleden tijd. (Volgens mij tript er een computer, aangezien de snelheidsmeter het al eens heeft laten afweten, en de ABS en Brake lamspjes gingen branden, de bak (automaat) wilde vervolgens niet meer schakelen... Iemand hier ook last van (gehad)? 3 Verder ben ik benieuwd of iemand van jullie een lier heeft gemonteerd, dit wordt afgeraden in de owners manual, maar zag een tweetal aanbiedingen in de makro folder... (Aa-lift) Is er hier iemand die hier ervaringen mee heeft en die wil delen? 4 Ook zou ik graag vernemen of er ook mensen zijn die hun ervaringen over het chiptunen van hun KJ willen delen. 5 Ik mis een klokje... hoe hebben jullie dat opgelost?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...