Spring naar bijdragen

Petey

Forum member
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Petey

  • Verjaardag 07/09/1965

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.martinevanderplas.nl

Petey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Te koop wegens verkeerd bouwjaar besteld, een setje gloednieuwe koplampen voor een Grand Cherokee ZJ (1993 tot 1998) Amerikaanse lampen, geen H4 maar Philips HB1,dus wel even zelf een verloopje maken,of misschien is dat te koop? Inclusief de lampen/bolletjes zelf! gewoon gloednieuw in doos,vraagprijs inclusief verzenden binnen Nederland 80 euro,of doe een bod. Mailtje aan : jpzwanenburg apestaartje Gmail.com of een reactie hier natuurlijk.
  2. Laatste week, vrijdag aanstaande (de 15de) gaat hij naar de handelaar als inruiler. Zoek je een gewoon nette en goeie jeep,voor aardig wat onder handelsprijs, dit is hem..... 3500 euro!
  3. Sorry voor de late reactie, even 3 dagen weg geweest (ook niet handig als je je auto wilt verkopen) De vraagprijs is 3950 euro, maar doe een leuk bod?
  4. ivm aanschaf grijs kenteken,gaat onze Cherokee jammer genoeg weg. Fijne auto, rijdt goed, is altijd netjes onderhouden door garage. APK tot maart 2008 (ik verwacht geen problemen bij APK,banden,uitlaat,remmen,alles is gewoon goed) Kilometerstand 198.800 Mooie en goede Jeep, altijd netjes onderhouden,6 maanden geleden nog grote beurt gehad. Banden goed,motor, bak en assen 100%, ook tussenbak/4 wielaandrijving goed. (selecttrac) Zwart leer interieur,netjes. Cruise control, radio/cd Speler, centrale vergrendeling met afstandsbediening. Elec. ramen en spiegels. Trekhaak. Roofrack dwarsdragers en hoofdsteunen achter zijn erbij. Instructieboekjes erbij. gewoon mooie en goed rijdende Jeep. Auto te zien in Rotterdam. Vraagprijs is 3500 euro of doe een bod, er valt altijd te praten natuurlijk. Telefoon: 0614375889 - 010-4611662 Martine Email: mvdplas@mac.com Auto is te zien in Rotterdam.
  5. Lek ventiel, band poreus, band lek, velg krom, velg vuil.
  6. Petey

    Jeep embleem

    Autosloperij Kralingen aan de Hoofdweg staat een complete Cherokee met motorschade, je kan even bellen en kijken of hij het embleem los verkoopt. (ik denk het niet) Sloperij Lubbers iets verder heeft ook een cherokee staan, zelfde verhaal.
  7. ivm aanschaf grijs kenteken,gaat onze Cherokee jammer genoeg weg. Fijne auto, rijdt goed, is altijd netjes onderhouden door garage. APK tot maart 2008 (ik verwacht geen problemen bij APK,banden,uitlaat,remmen,alles is gewoon goed) Kilometerstand 198.800 Mooie en goede Jeep, altijd netjes onderhouden,6 maanden geleden nog grote beurt gehad. Banden goed,motor, bak en assen 100%, ook tussenbak/4 wielaandrijving goed. (selecttrac) Zwart leer interieur,netjes. Cruise control, radio/cd Speler, centrale vergrendeling met afstandsbediening. Elec. ramen en spiegels. Trekhaak. Roofrack dwarsdragers en hoofdsteunen achter zijn erbij. Instructieboekjes erbij. gewoon mooie en goed rijdende Jeep. Auto te zien in Rotterdam. Vraagprijs is 3500 euro of doe een bod, er valt altijd te praten natuurlijk. Telefoon: 0614375889 - 010-4611662 Martine Email: mvdplas@mac.com Auto is te zien in Rotterdam.
  8. Ik ga 1 dezer dagen eens zoeken,zal het wel posten als ik iets kan vinden wat het oplost.
  9. Ik heb ook weleens een fluittoontje gehad, was een lekke vacuum aansluiting die valse lucht trok, slangetje gescheurd.Iets ingekort en fluittoon was weg. Maar voor ik het had gevonden ben ik er wel helemaal gek van geworden, de verhalen dat ze allemaal fluiten of gieren neem ik nooit genoegen mee, ik blijf zoeken tot het weg is....
  10. Trekhaak zit er al wat langer onder, maar we hebben de GC pas. Ik heb vermoedelijk de oplossing al, ik denk dat de draden voor de trekhaak rechtstreeks op de lampen geknepen zitten, en niet op de aansluiting die blijkbaar aanwezig is. ga ik het weekend eens naar kijken,zoiets zal het wel zijn.
  11. De achterlichten van onze 98 Grand Cherokee gaan spontaan uit (eerst foutmelding in middenconsole) als de caravan een tijdje er achter hangt. Wacht je dan een paar minuten werkt alles weer, maar even daarna gebeurt hetzelfde. Eerst dacht ik aan de zekering natuurlijk, maar die is heel. Zit er in een Grand Cherokee van 98 soms een soort automatische zekering die bij te hoge belasting de achterlichten uitschakled, en zo ja, waar zit dat en hoe kan ik het omzeilen? Ik heb veel verstand van oude auto's, maar al die computer narigheid in een moderne auto weet ik weinig vanaf.....
  12. Ik heb een universele handset gekocht via Ebay,vanuit Amerika,was 55 euro. Met (simpele) programmeer instructies erbij,werkt perfect.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...