Spring naar bijdragen

Arie B

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Arie B's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Daar was ik dus al bang voor, dat het wat dat betreft geen sedan zal zijn. Ik was voorheen Caprice en Monte Carlo ed. gewend. Ik kan er wel mee leven. Wat mijn banden betreft, achter heb ik al vervangen. Stomgenoeg had ik eerst de achterwiellagers vervangen, toen het geluid nog even erg was dus de banden...weg!! Deze waren 'gecupt'een term waar ik voorheen nog nooit van had gehoord. Nou ja, een paar pesos lichter inmiddels, maar door scha en schande word je wijs.; of door je in dit forum te verdiepen natuurlijk. Wel vóór je aktie onderneemt. Niemand weet verder iets van dat fluittoontje waar ik het over had ?
  2. Ik hoor voor en achter het een en ander. Achter heb ikal de wiellagers laten vervangen, maar is het nog niet stil. Voor lekte het diff en gierde boven de honderd. Ik heb moeten konstateren dat er helemaal geen olie in zat. Ik heb deze laten vervangen door een as van de sloop. Deze is alleen ook niet stil. Ik vraag me nu af, als ik wil proberen om te rijden zonder bijgeluiden een illusie aan het naastreven ben, of dat er wel degelijk WJ's zijn die geruisloos rollen. Bij de Chrysler zeggen ze : dat gieren hebben ze allemaal.
  3. Hallo mijn naam is Arie , ik ben nieuw Ik heb sinds 2 maande een WJ V8 uit 2000. Ik heb inmiddels al het een en ander achter de rug met de aandrijflijn zoals ze dat netjes noemen. Voor nu heb ik 2 vragen : 1. Ik hoor een fluittoontje bij de motor, het líjkt geen lagertje oid. Binnen hoor je het nog harder je het nog harder dan onder de kap. Bij de Chrysler zeggen ze dat de 4.7 V8 's dit allemaal hebben, de een iets harder dan de ander. Is dit zo ? Het is echt niet oorverdovend of zo, maar ik vind het gewoon lullig klinken. Ik hoor het liefst alleen het geroffel van die 8 potten. Weet iemand waar ik het over heb, waar het vandaan komt en hoe het verholpen kan worden ? 2. Is het mogelijk om de aandrijflijn gewoon stil te hebben, gewoon zoeven zonder gegier of andere geluiden ? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...