Spring naar bijdragen

turbonno

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over turbonno

  • Verjaardag 14/03/1975

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1990

turbonno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo Jeepers, Mijn oude radiateur is lek, de koelvloeistof spoot er uit, ik heb vandaag een nieuwe binnen gekregen (190 euro via winparts) die ik dit weekend er in ga zetten. Zijn er nog zaken die ook meteen vervangen moeten worden of andere dingen waar ik op moet letten? Het is een Limited 1990 Low Output. Alvast bedankt! Onno
  2. Hallo Dave, Ik heb ff Haynes er bij gepakt; voor een 4 liter 6 cyl. van 1990 en eerder adviseert ie Champion RC9YC MET 0.035 inch afstand. Omgerekend is dat 0,889 millimeter
  3. De NSS zit er weer op, alles werkt prima. Thanks iedereen!
  4. Die van mij is in februari dit jaar goedgekeurd en toen deed mn achteruitverlichting het al niet. Kan natuurlijk ook zijn dat ze niet alles gechecked hebben wat voor de APK had gemoeten. Maar volgens mij is het niet verplicht dat ie t moet doen! Ben nu wel nieuwsgierig geworden hoe het nu zit.... (mijn NSS heb ik schoongemaakt maar nog geen tijd gehad om m er op te zetten, gezien het weer wat ze voor deze week voorspellen wel tijd om aan de slag te gaan want om in de regen naar het werk te fietsen heb ik geen zin in)
  5. Hallo Wim, bedankt voor de feedback! Ik haal morgen ff dat vet bij de winkel en dan kan ik weer verder. Wordt vervolgd!
  6. Hallo mede Jeepers, Bij mij deed mijn achteruitrijverlichting het ook niet meer wat ik nou niet zo'n groot probleem vond. Alleen sinds 1 week wilde mn Jeep helemaal niet meer starten.....en dat is een stuk lastiger!!!! Neutral Safety Switch (NSS) dit weekend van mijn XJ afgehaald. En dat was best een lastig klusje maar dankzij bovenstaande manual (er zijn er trouwens nog meer op internet te vinden, ff googlen op NSS XJ) is het gelukt. Nu heb ik de NSS uit elkaar geschroefd, en ga m schoonmaken. Iemand ervaring met schoonmaken met remmenreiniger? Want dat heb ik in huis staan. Trouwens: Er staat op internet dat ik "dielectric or lithium grease" moet gebruiken......welk vet is dat in goed nederlands???? Enne Erwinnaar, werkt alles weer bij jou?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...