Spring naar bijdragen

casperdegraaff

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over casperdegraaff

  • Verjaardag 19/04/1987

casperdegraaff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. De meeste van jullie zijn der denk ik al mooi vanaf maar ik mag nog 2,5 jaar . Echt fijn joh school... Ik wordt er knettergek van .
  2. Aangezien de koelkast in ons studentenhuis leeg is, de aardapppels op zijn en ik alleen thuis ben zal het de turk of de friettent wel worden. Niet verkeerd trouwens voor een enkele keer .
  3. Nou het ding is verkocht aan een stel bulgaren . Hebben we nog 'maar' 3 Jeeps . Groetjes Casper
  4. casperdegraaff

    Even Voorstellen..

    Dat zal ik zeker, is slechts een kwestie van tijd/geld.
  5. Heb je helemaal gelijk in. Vraagprijs is 11000 euro. Het is een automaat (volgens mij alle WJ's). Geen bijzondere opties verder hier ff een lijstje volgens mij is alles standaard behalve de cd-wisselaar) -Airco -10-cd wisselaar -cv met afstandsbediening -limited velgen (laredo velgen kunnen er ook op gezet worden) -elektrisch verstelbare spiegels -elektrische ramen -Super lekker geluidssysteem (infinity gold)
  6. In ruil voor een weekje deze Jeep, rijdt trouwens wel veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel beter dan mijn golfje 2 had ik ook niet anders verwacht, mee naar Dronten (waar ik studeer) zou ik voor mijn pa een poging doen om het ding te verkopen, bij deze dus. Het gaat om een WJ 3.1 TD Laredo uit 2000. Hij heeft 148000 km gereden en is altijd netjes onderhouden, verder is een half jaar geleden de achteras nog gereviseerd en is de tussenbak lekvrij gemaakt (op zich vrij handig). De rede dat we hem verkopen is doordat we een WJ 4.7i gekocht hebben. Mocht je nog vragen hebben, vraag maar raak.
  7. casperdegraaff

    Even Voorstellen..

    Hej mensen, Ik ben sinds kort ook lid van het Jeep forum en ik dacht, laat ik me eens voorstellen. Ik heet Casper de Graaff en ben 19 jaar. Ik ben geboren in het altijd zonnige Sint-Oedenrode maar tegenwoordig studeer ik aan de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten. Ik doe hier de opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness. Een paar van mijn hobby's zijn: Gezellig biertjes drinken in onze studentenkroeg, Tractorpulling (onze studentenvereniging heeft zo'n eigen ding genaamd Rattle and Hum hoppatee) en natuurlijk Jeeps. Ik heb zelf geen Jeep kan ik nog niet betalen namelijk, ben maar een arme student. Maar mijn Jeep gekte komt bij ons thuis vandaan. Wij hebben thuis een best mooie verzameling vind ik zelf: Wrangler (YJ) 4.0i Sahara Cherokee (XJ) 4.0i Sport Grand Cherokee (WJ) 4.7i Ltd en als laatste (staat te koop trouwens is de 4.7 voor in de plaats gekomen) Grand Cherokee (WJ)3.1 td Laredo Zoals ik al zei moet er bij mij ook binnenkort (of minder binnenkort) ook een Jeep. Dit wordt waarschijnlijk een XJ 4.0i uit eind jaren '80 begin '90. Dit was mijn verhaaltje wel zo'n btje hoop dat jullie er veel plezier aan beleefd hebben .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...