Spring naar bijdragen

shiny

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2002

shiny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. shiny

    Huuuuuuuuuujjjjhhh Geluid

    welke olie raad u mij aan en ls toevoeging was toch alleen voor achter diff als ik mij niet vergis?
  2. shiny

    Huuuuuuuuuujjjjhhh Geluid

    oke, zou nieuwe diffolie werken? of is de diff naar de eeuwige verdeel velden?
  3. shiny

    Goede Lpg Boeren

    Ik heb goede ervaringen met Jansen autogas systems in Haarle http://www.jansen-automotive.nl/
  4. shiny

    Huuuuuuuuuujjjjhhh Geluid

    Alloa, heb even een vraag, mijn grand cherokee wj heeft boven de 100km/h een irritante toon vanaf de voorwielen. nu heb ik momenteel ook bij het uitveren van het rechter voorwiel een bromgeluid wat erbij komt. iemand tips of enig idee wat er kan zijn?? ik verdenk voor het uiveren het wiellager maar de lange toon kan ik niet plaatsen.
  5. shiny

    Shiny

    momenteel lekker bezig om de audio voor elkaar te maken. de standaard infinity amp eruit en goed spul erin. inmiddels de auto goed afgesteld op gas, trekt goed op vind alleen de 3 erg laat overschakelen.
  6. shiny

    Shiny

    Hoi, ik zal me even voorstellen, ben Shiny te vinden op meerdere auto fora. Voor 4 maand terug heb ik een grand cherokee 4.7 gekocht kleur blauw. De auto bleek achteraf wat problemen te kennen: (staan de oplossingen) stabilisator voor en achter versleten (tja gewoon nieuwe rubbers) bak schakelde met bokken (automaat gespoeld, schakeld weer als boter) remmen blokkeren na veel remwerk (nog niet op kunnen lossen) rare zingende toon bij de voorwielen boven de 100kmh (nog geen oplossing) gas systeem heb ik omgebouwd naar een ander merk zodat ik deze kan progammeren met de laptop. (oude gas systeem ligt voor verkoop en is ingeregeld voor de grand cherokee) Uitlaat zijn sidepipes geworden met redelijk stille dempers, geen geknetter of schreeuwend geluid. lekker roffelen en af en toe een plofje audio ben ik nu aan het upgraden: Jbl ovale frontspeakers 300watt hertz 16.5cm speakers achter pioneer klapscherm voor ( tja moet toch aan de kids denken met dvd he) volgende is het verwijderen van de orginele infinity versterker, geluid is niet zuiver. dus komt er een monoblock in voor een diepe toon en magnat voor de 4 overige speakers. ik zit veel op de weg dus wil gewoon goed geluid, niet voor de boem boem boem maar voor het zuivere en pure geluid van live sets. heb je verder auto's? ehm ja dat heb ik: Subaru Impreza en een R33 skyline rij je ze tegelijk? NEE de impreza is te koop dus rijd ik weinig mee nu, de r33 gaat nooit meer weg. heb er lang genoeg over gedaan om hem op te bouwen. nou hoop zo even genoeg te hebben verteld over mijzelf en ga eens even lekker het forum afstruinen. als er nog mensen zijn die weten hoe ik het remprobleem met vastlopende remmen of het zingende geluid uit de voordif krijg hoor ik het graag
×
×
  • Nieuwe aanmaken...