Spring naar bijdragen

sixshooter

Forum member
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door sixshooter geplaatst

  1. Voorlopig nog niet, als hij apart te koop komt, dan laat ik iets weten.
  2. Die staat al de 1° post 8000 pleuros
  3. Prijsaanpassing, nu met reservemotor.
  4. Dan heb je mijn woonkamer nog niet gezien.
  5. sixshooter

    Cj5 - 1962

    CJ5 5.7 bouwjaar 1962 350-350combo (Chevy 350ci - TH350) D20 (advance adaptors) Impco LPG-installatie Edelbrock carburator D44 achteras (uit'72 dus niet de zwakke uit de jaren 60) B&M shifter Veerlift 2.5" Shacklelift 1" Bodylift 2" 35*12.5*15 Maxxis Creepy Crawlers (nieuwstaat) 10" brede chroom 8-spokes RVS voorbumper RVS sidesteps Polyester body Motor draait op dit moment niet en servopomp ontbreekt. Stuur heeft een defecte aansluiting. Showroomstaat, enkel de zetels moeten nog vastgezet worden. Vraagprijs 8.000 euro incl reservemotor ( ook 5.7 V8 )
  6. Als je ooit gezien hebt wat voor verwondingen een stalen lierkabel kan veroorzaken, dan denk je er zelfs niet aan om deze te herstellen met klemmen.
  7. Hmm, ik heb een CJ7, met verenlift van 4", 1" BL en 33*12.5*15 gehomologeerd. 4.2 1983 Interesse als inruil ? En hoeveel moet ik dan nog bijleggen ? Mag via mail of pb.
  8. Ik verkoop mijn Bronco Dirt Devils. Maat 265/75/16 5 stuks In goede staat, nog 16mm profiel in het midden en nog 25mm op de flanken.
  9. Investeer in 1 keer in een setje Brembo schijven, dan zijn je problemen opgelost. Ik heb met de WG 4 (!) sets schijven kromgereden op 40.000km. Allemaal onder garantie vervangen, maar het blijft teveel. Nu heb ik er geen probleem meer mee, de nieuwe schijven zijn blijkbaar beter. Maar als het nog 1 keer voorvalt, komen er bij mij zeker Brembo's op.
  10. Ik heb een K&N filter op mijn Mitsubishi diesel gehad (ja, jeugdzonde, we maken allemaal fouten). Het aanzuiggeluid was idd veel voller dan met de originele filter. Dat was dan nog in de originele luchtfilterbehuizing, als je naar een kelkfilter gaat zal dit nog meer verschil maken.
  11. Die leafs achteraan hebben wel iets, zeker als goedkope manier om de as op de juiste plaats te houden. Moesten we in België niet met die rotte technische keuring zitten, zou dat zeker een optie zijn. Nu ga ik het voorlopig bij de coils houden, lijkt me een gemakkelijkere oplossing.
  12. Dat is al interessant om te weten. En waarom die XJ niet van een andere motor voorzien ? => Het is geen V8 he En er zijn andere plannen met de XJ, deze motor zal waarschijnlijk hersteld worden.
  13. 4 a 4.5" lijkt me perfect. Ik weet dat ze ZJ veren gebruiken om XJ's een beperkte lift te geven, maar ik had geen idee hoeveel verschil dat zou maken. Soms lees ik over het wisselen van voor- en achterveren, wat levert dat als voordeel op ?
  14. Hoi, ik zit met een vraagje. Ik heb een 4" gelifte WG waar ik af en toe mee op de Portugese rotsen vertoef, maar om hier wat extremer te spelen bezit ik ook nog een XJ 4.0 Helaas heb ik hier wat motorproblemen mee (lees : opgeblazen). Aangezien ik een Grand rijder ben in hart en nieren, wil ik nu de XJ vervangen door een ZJ 5.2. Niet de meest voor de hand liggende optie, maar al was het maar om de critici te overtuigen dat het met dergelijke luxebak ook gaat. Mijn XJ heeft een 6.5" lift van Rough Country, de X-series. Nu dacht ik het volgende, aangezien de voorwielophanging van een ZJ identiek is aan een XJ, kan ik een groot deel van die liftkit overplaatsen en moet ik enkel voor achteraan andere spiralen bijkopen en eventueel andere draagarmen. Hoeveel lift zou ik hier vooraan mee creeëren ? Want een ZJ is vooraan een stuk zwaarder, dit om te weten welke coils ik moet bestellen voor achteraan. Zijn er dingen die ik over het hoofd zie ? Moeten er nog andere aanpassingen gedaan worden ? En wat is jullie idee hierover ? De ZJ zou voor 90% offroad gebruikt worden.
  15. Geen frituurvet !! Olie, dat is een groot verschil, vet verstopt alles. Ongeveer 20.000km gedaan en als het nodig is, doe ik het morgen opnieuw. Ik ben ermee gestopt omdat er eigelijk geen financiele winst uit te halen is.
  16. Dat is BS, alle diesel in Westelijk Europa is goed, of die nu van een groot merk is of van een onbekende pomp. Ik heb met al mijn diesels trouwens slechte ervaringen met een aantal de zogenaamde merken. Ik heb met mijn 2.7CRD al meermaals op frituurolie gereden en dat gaat perfect, dan is hij ook een stuk stiller. Mengeling 60% olie en 40% diesel, geen verdere aanpassingen.
  17. Die service intervallen kan je zelf veranderen in de boordcomputer. Die houdt GEEN rekening met rijstijl e.d. Ik wissel olie alle 20.000km, ik doe +-40.000km per jaar en gebruik enkel 100% synthetische motorolie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...