Spring naar bijdragen

Tynka

Forum member
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Alles door Tynka geplaatst

  1. Ja dat advies is altijd handig. Voor eender wie maar ik denk dat ik een spookwagen gekocht heb. Gisteren een vriend gaan los trekken en na even wachten toen ik em in zen D zette en de rem los liet was het gedaan ermee.. Heeft zo een half uurtje gestaan en heprobeerd te starten zonder resultaat. Uiteindelijk dacht ik hij is misschien wel verzopen dus ik start eens met wijd open gas, en vroem.. Waar dat aan lag, geen idee.. Vind ook dat hij beroerd loopt als hij warm Word, en dat hij nogal warm word.. Het was nu wel ook 35 graden buiten maar toch..
  2. Raar maar waar, katalysator leeg gehaald en hij gaat als eens speer
  3. Uiteindelijk een nieuwe pomp geinstalleerd en het kabaal is weg.
  4. Ik heb geprobeerd om die andere te verwijderen, maar krijg dat niet gedaan.
  5. Ja dat gevoel had ik eerst ook, dat het aan de motor lag. Maar er werd mij ingefluisterd dat het aan de bak lag. Vandaar dat ik daarop verder ging. Maar wat zou dan dat plotse vermogenverlies kunnen verklaren? En een stijging in verbruik.. Maar wat mij het meest opvalt is dat hij meer vermogen verliest naarmate de motor opwarmt.
  6. Ja maar het terugschakelen doet ie. En normaal schoot hij dan tegen een rotvaart vooruit en bij 4500 tot 5000 rpm schakelde hij weer een versnelling omhoog. Dat doet hij dus nu niet meer. Hij gaat naar 3
  7. Hij geeft volgens mij gesloten 1 volt en volledig open 3,9 volt.
  8. Ik heb de tps eens vervangen door eentje die ik nog had liggen van op een andere blok. Hij reageert weer ietsje vlotter maar toch nog niet zoals het hoort.. Ik zal de waardes eens doormeten dadelijk en ik laat wat weten.
  9. Ik was eigenlijk eerder aant denken om hem eens door te meten, maar ik kan de waardes niet vinden die hij moet hebben. Ik heb ook de indruk dat hij veel meer verbruikt nu, ofja de uitlaatgas ruikt nogal naar benzine..
  10. Mijn cherokee 4.0HO performance edition van '92 wil sinds kort niet meer omhoog schakelen tijdens een kickdown. Hij gaat omhoog naar 3500
  11. Een kabelbreuk was dus de oorzaak.
  12. Probleem gevonden. Abs sensoren in de achter as stuk. Nu alleen die dingen nog ergens vinden..
  13. Ja dat zag ik op je website. Maar ik ga eerst een lijstje maken van alles wat ik nodig heb want het is een eindje rijden om tot bij je te geraken en het zou zonde zijn om enkel voor dat pijpje zo ver te rijden..
  14. Ik weet dat hij 39psi moet geven, maar het debiet is me onbekend
  15. Helaas ook in duitsland weinig van die onderdelen te vinden. Dan maar andere onderdelen en dan maak ik hem ook gwoon naar mijn zin. Dacht bvb al aan een cherry bomb in de plaats? Iemand trouwens enig idee wat de specs zijn van de benzinepomp van een xj 4.0? Wil overstappen naar extern maar weet niet goed waar ik naar moet zoeken..
  16. Neen nog niet. Heb hem wel al gecontacteerd voor de gewone onderdelen. Zal eens contact met hem opnemen..
  17. Na lang zoeken op het forum hier geef ik het op en stel ik mijn vraag in een nieuw topic. Heeft er iemand enig idee waar ik originele stukken zou kunnen vinden van de performance editie? Zoals de dubbele uitlaat enz? De vorige eigenaar heeft een hoop vervangen door standaard onderdelen en ik zou hem voor een deel terug naar het originele toe willen restaureren..
  18. Lijkt mij een waarschijnlijke uitleg. Maar hij deed het in de bak ook telkens waardoor ik hem dan uit ellende uitwendig gehangen heb. Dat overdrukventiel kan inderdaad ook nog stuk zijn. Dat moet ik eens nakijken..
  19. Met de weerstand overbrugd maakt hij nog steeds kabaal, maar niet meer het rochelend geluid. Eerder een fluitende toon. Misschien toch maar weer eens een nieuwe pomp halen. Iemand trouwens een idee welke specificaties die pomp precies moet hebben? Ik heb al eens een andere geprobeerd maar daarmee viel hij na het starten meteen stil..
  20. Blijkbaar lukt het me niet om een bestand toe te voegen.
  21. Hier een opname van het geluid dat hij maakt (in de wagen met de deuren dicht). Dit is nu met de weerstand er tussenuit. Zal nog een opname maken met de weerstand er tussen. De veranderingen in het geluid is wanneer ik gas geef.
  22. Goh, dat zou wel kunnen. Maar de batterijspanning blijft netjes op 14volt staan op de teller. Nu heb ik hem een keer overbrugd en dan eens kijken hoe hij loopt. Zo lang hij stationair draait maakt hij geen kabaal, het is pas na de eerste "belasting" van de motor dat hij dat begint te doen, en dan stopt het geluid ook niet meer tot ik hem stil leg en weer start..
  23. Ja die zit er nog tussen, maar die kan natuurlijk wel stuk zijn. Maar wat zou dan de verklaring zijn voor het feit dat hij geen kabaal maakt net na het starten?
  24. Nou ja goed horen of een immense herrie.. Hij maakt zoveel kabaal dat we met twee elkaar moeilijk verstaan in de wagen. Echt een schel geluid met af en toe wat gerochel tussen. Maar het rare vind ik dat dat al de derde pomp is (de twee anderen waren ook tweedehands) die dat begint te doen na een tijd. Echt een raar fenomeen. Hij is licht hoorbaar als ik hem start, en na een beetje belasting maakt hij echt een mega herrie..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...