Spring naar bijdragen

Tynka

Forum member
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Tynka last won the day on April 25 2014

Tynka had the most liked content!

Over Tynka

  • Verjaardag 18/04/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Maasmechelen (B)

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1992

Tynka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Ja dat advies is altijd handig. Voor eender wie maar ik denk dat ik een spookwagen gekocht heb. Gisteren een vriend gaan los trekken en na even wachten toen ik em in zen D zette en de rem los liet was het gedaan ermee.. Heeft zo een half uurtje gestaan en heprobeerd te starten zonder resultaat. Uiteindelijk dacht ik hij is misschien wel verzopen dus ik start eens met wijd open gas, en vroem.. Waar dat aan lag, geen idee.. Vind ook dat hij beroerd loopt als hij warm Word, en dat hij nogal warm word.. Het was nu wel ook 35 graden buiten maar toch..
  2. Raar maar waar, katalysator leeg gehaald en hij gaat als eens speer
  3. Uiteindelijk een nieuwe pomp geinstalleerd en het kabaal is weg.
  4. Ik heb geprobeerd om die andere te verwijderen, maar krijg dat niet gedaan.
  5. Ja dat gevoel had ik eerst ook, dat het aan de motor lag. Maar er werd mij ingefluisterd dat het aan de bak lag. Vandaar dat ik daarop verder ging. Maar wat zou dan dat plotse vermogenverlies kunnen verklaren? En een stijging in verbruik.. Maar wat mij het meest opvalt is dat hij meer vermogen verliest naarmate de motor opwarmt.
  6. Ja maar het terugschakelen doet ie. En normaal schoot hij dan tegen een rotvaart vooruit en bij 4500 tot 5000 rpm schakelde hij weer een versnelling omhoog. Dat doet hij dus nu niet meer. Hij gaat naar 3
  7. Hij geeft volgens mij gesloten 1 volt en volledig open 3,9 volt.
  8. Ik heb de tps eens vervangen door eentje die ik nog had liggen van op een andere blok. Hij reageert weer ietsje vlotter maar toch nog niet zoals het hoort.. Ik zal de waardes eens doormeten dadelijk en ik laat wat weten.
  9. Ik was eigenlijk eerder aant denken om hem eens door te meten, maar ik kan de waardes niet vinden die hij moet hebben. Ik heb ook de indruk dat hij veel meer verbruikt nu, ofja de uitlaatgas ruikt nogal naar benzine..
  10. Mijn cherokee 4.0HO performance edition van '92 wil sinds kort niet meer omhoog schakelen tijdens een kickdown. Hij gaat omhoog naar 3500
  11. Een kabelbreuk was dus de oorzaak.
  12. Probleem gevonden. Abs sensoren in de achter as stuk. Nu alleen die dingen nog ergens vinden..
  13. Ja dat zag ik op je website. Maar ik ga eerst een lijstje maken van alles wat ik nodig heb want het is een eindje rijden om tot bij je te geraken en het zou zonde zijn om enkel voor dat pijpje zo ver te rijden..
  14. Ik weet dat hij 39psi moet geven, maar het debiet is me onbekend
×
×
  • Nieuwe aanmaken...