Spring naar bijdragen

c.schrauwen

Forum member
  • Aantal bijdragen

    58
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door c.schrauwen

  1. Dus de dealer kan de remote afstellen... dat wist ik niet :) die ga ik even bellen.

    Ik heb geen idee of ik alarm heb er knipperen wel 2 ledjes in het dashboard maar is misschien wel nep. acoustisch alarm heb ik nog nooit gehoord.

    Inderdaad heb ik de contacten een beetje opgeruwd en nieuwe knoopcellen gebruikt zonder resultaat, maar ik zal dit ritueel nog eens herhalen en met vhf opzoeken. Oorzaak van dit euvel is mij niet bekend de smd print ziet er netjes uit.

    Van keyless nog niets gehoord...

  2. Ook bij mijn zj de verdamper (evaporator) zo lek als een mandje, dit is door een airco specialist dmv fluor opgespoord. laten repareren kost 650€

    zelf doen dus......

    10 uur bezig geweest :unsure: (met tennis arm!)

    2e hands verdamper voor 50€ (zag er anders uit) en heel veel schroefjes losdraaien, ook die 4 moertjes onder de motorkap.

    wel ff het stuur eruit halen voor de volgende keer;) want alles moet los.

    de koppelingen van de verdamper met een special tool loshalen.of zelf iets bedenken;

    (rubberen ringetjes erin drukken zodat de borgspiraalveer opgedrukt word)

    voordeel van jeep: alle parkers zijn hetzelfde.

    ik hoop nooit weer!

  3. ik moet dan trekken aan het stuur alsof de stuurbekrachtiging niet meehelpt en op zo'n moment zet ik'm in de N en geef ik een beetje gas bij. Dan gaat sturen wel erg makkelijk. zit r ook een toerental regeling op de stuurpomp die een beetje blijft hangen? Wat mij opvalt is dat als ik de auto net heb gestart de stuurbekrachtiging wel meehelpt. kort geleden de vloeistof ververst maar mocht niet baten, ook de riem is nieuw.

  4. zeer verbitterd ben ik na het verversen van de olie en vervangen van filter.

    zit er ergens een luchtbel?

    ik heb de auto met droge bak van de bokjes afgerold en daarna ff de motor laten lopen in de hoop dat er meer oude olie uit zou komen.

    olie niveau na verversen was veel te hoog en heb toen met een slangetje wat olie eruit gezogen zodat nu het niveau tussen de streepjes staat.

    als ik nu na het starten wil schakelen dan reageerd het toerental ietsje maar de bak blijft in neutraal. ik kan niet voor of achteruit.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...