Spring naar bijdragen

Randa25

Forum member
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Randa25 geplaatst

  1. I know ik baal er ook echt van ben zo mega verliefd op mn auto!! Maarja financieel gezien zou het gewoon heel dom zijn.
  2. Oops!!Dit waren oude biedingen die nog verwijderd moeten worden. Ik heb zelf een test bod gedaan omdat er error's op de site waren. Zal dat meteen even weghalen! Haha staat een beetje vreemd idd!
  3. Beste mensen, Met pijn in mn hart doe ik mijn eerste Jeep weg. (en tevens mn eerste auto) Dit wegens het verkrijgen van een lease auto. Uiteraard moet hij terecht komen bij een echte liefhebber Jeep? Groetjes, Randa(mail me gerust voor meer informatie) P.s: Advertentie is door mijn vriend geplaatst.
  4. Scusi voor het fout posten En allemaal bedankt voor de tips. Bij mij is het probleem dat het geheel dus continue knipperd maar ik krijg er geen text bij. Zal hem idd gewoon even terug brengen. Allemaal bedankt en hele fijne feestdagen!!!
  5. Hallo luitjes, Ik have a question en ik hoop dat iemand er antwoord op heeft voor me. Heb een Grand Cherokee limited ed uit '93 gekocht 2mnd geleden. Nu heb ik eigenlijk vanaf het begin al last van brandende rode lampjes In het schermpje waar de auto in wordt weergegeven (als de deur open gaat lampje aan etc) Vaak brandt hij een rood vierkantje in het motor gedeelte of een rood streepje in het motor gedeelte. Motor draait perfect ,geen problemen of rare geluiden. Iemand een idee wat dit is?Technische storing in het scherm of mischien toch wat mis? Mn garantie verloopt met een week of 2 en wil graag weten of ik m toch moet terug brengen. Hoop dat mn vraag in het juiste forum zit. All alvast bedankt voor de moeite Groetjes, Ran
  6. Nieuwe matten!!!Mooie matchende matten haha
  7. Randa25

    ik ben blij omdat....

    Die komt er niet had nog garantie dus ja dan nogsteeds blij
  8. Randa25

    ik ben blij omdat....

    Ik ben blij omdat ik straks mijn Cherokee mag ophalen bij de garage Hij is weer helemaal in orde electrische ramen zijn weer electrisch,dashboard heeft weer verlichting en mn achterlampen doen t weer Allemaal niet geheel onbelangrijk Dus hier ben ik zeer blij mee!!!!
  9. Heeeyyy thanx Gevonden en besteld!!!! Top!!
  10. Das een goeie! meteen ff checken want ben nog geen steek verder
  11. Randa25

    Even Voorstellen..

    Zal ook een foto maken van mijn beauty!
  12. Randa25

    Even Voorstellen..

    Dan ga ik mij ook maar eens netjes voorstellen Mijn naam is Randa kom uit Amsterdam en ben 25. Sinds een week trotse eigenaresse van een Grand Cherokee uit '93 Hallo dus en aangenaam!!
  13. Vanavond terug naar de Garage Dashboard verlichting,achterlampen doen het niet en mn electrische ramen zijn niet echt electrisch allemaal Maar als ie terug komt moet dat allemaal verholpen zijn!!
  14. Randa25

    Gespot!

    Gieterij Noordwijkerhout heb ik die van mij gekocht vrijdag
  15. Top bedankt alvast!! Ik ga eerst even kijken of ik iets in het engels kan vinden want mijn duits is niet al te vloeiend Maar idd wel handig als er een lampje begint te branden dat ik weet waar het voor staat. Groetjes
  16. Hallo Ben sinds een dag of 3 trotse eigenaresse van een Grand Cherokee Laredo uit '93 echter heb ik er geen instructieboekje bij. Iemand een idee waar ik deze kan vinden? Als ik het bij het verkeerde onderdeel gepost heb sorry alvast ben nieuw hier Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...