Spring naar bijdragen

dicksmit

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

dicksmit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Tja noodgedwongen een nieuwe achterlichtunit. Gisteren een leuke kerstborrel bij een boerderij, auto scheef ingeparkeerd ivm de vele bomen, bij het wegrijden zie ik heel die boom over het hoofd zeg, kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk! Bumper gescheurd, 2 cm naar voren geschoven en achterlicht naar de klote, ships dus. Lang leve Brabant 4x4!
  2. Afgelopen week ben ik twee keer geconfronteerd met een brandend abs lampje, in beide gevallen regende het flink, en ging bij een herstart het lampje netjes uit om ook uit te blijven. Ik denk zelf aan een los/vuil contactje van een sensor, kan me voorstellen dat er sensors op de remmen zitten of niet? De wagen remde overigend niet anders toen het lampje brande, iemand ideeen of suggesties?
  3. Ja die wilde ik ook net voorstellen , echte liefhebbers daar
  4. dicksmit

    zou het wat zijn?

    Ja die kennik inderdaad ook nog wel, ok, linksom slapen, onee rechtsom, onee linksom, oh nee rechtsom, hahah
  5. dicksmit

    M.E.M.

    Had net mn ZJ een paar dagen, gekocht bij een handelaar en helaas geen boekies dr bij, mmmmm toch wel een hoop knoppies op zo,n dashboard vergeleken met die ouwe bus van mij. Het meeste wees zichzelf wel alleen die ene he, met die mooie D erop. Smorgen rij ik weg en toch dat ding maar eens indrukken, kon wel eens de "defrost" van de buitenspiegels zijn dacht ik nog. He das mooi, de verwarming van de spiegels werkt ! Verrek rijdt ie nou anders dacht ik nog? mmmm nieuwigheid zeker? Op de snelweg wast opeens een ander verhaal, shit, hij schakeld niet door, blijft in z,n vier hangen, got!@#$!@$ zou mn bak naar de klote zijn? Stoppen, opnieuw starten wegrijden, weer niks. Balen balen balen, he ff mn spiegelverwarming uitzetten, haha Toch maar een boekie scoren mischien?
  6. nou, nie vandaag maar wel woensdag, een nieuwe aircopomp en een radiatorslang, nou nog de zin om dr onder te kruipen.
  7. Ben vandaag even langsgeweest bij Twan, prima adres hoor, txs voor de tip!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...