Spring naar bijdragen

meca

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2000

meca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. 52 = AI (Recirc) door travel range too large....denk dat deze die is van de klep die buiten of binnen lucht geeft. Deze... http://blendorstore.com/n Gr, meca.
  2. Of als je een interieur filter hebt, deze aan vervanging toe is, zit rechts onder het ruitenwisserpaneel. Gr, meca.
  3. Heb je al eens naar de klep gezien die de lucht regelt van binnen en buiten, zit achter het handschoenkastje. Als die is afgebroken en op de bodem ligt werkt de luchtstroom ook niet naar behoren. Gr, meca.
  4. Speedsensor was bij mij stuk, gaf foutcode P0720 aan. Bleef lang in zijn eerste en de andere versnellingen schakelde niet geleidelijk. Na vervanging een heel verschil. Is wel van een 3.1 diesel. Gr, meca.
  5. Even op mijn eigen post antwoorden... Steekt inderdaad een filter in de Automaat, volgens twee dealers (Hasselt-Leuven) niet. Langs Brezan een Mopar filter en pakking verkregen. Was groot nodig om nieuwe olie te voorzien, ligt een ronde magneet in het deksel en daar hing heel wat slip aan. De olie was donker rood, om niet te zeggen tegen het zwart. Vulstop van de tussenbak zat zo vast dat de inbus rond draaide...bout opgelast en ook voorzien van verse olie. Nu nog enkel wachten op de bestelde limited slip additieve om de differentieel van verse olie te voor zien. De Blend Doors is voor
  6. Ben een aantal weken in het bezit van een GC diesel 3.1 van 2000. 185.000 km op de teller en rijd prachtig. Ben bezig met groot onderhoud...filters en olie. Nu...zie ik geen bout om de olie af te laten bij de automatische versnellingsbak, veronderstel dat ik het carter volledig zal moeten los halen. En volgens twee dealers zit daar geen filter in....heeft er iemand die ATF 4 olie vervangen van zijn bak? Heb wel een kleine filter (zift) mee gekregen voor de tussen bak, die komt op een leiding...maar, volgens ik kan zien kan je die niet vervangen zonder de bak volledig open te doen, dus nutteloos? De speed sensor heb ik ook vervangen, gaf P0720 (output speed sensor)....schakelt nu gelijk nieuw, daarvoor bleef die lang in eerste versnelling hangen en voelde je telkens de versnellingen. Dus vraag: Zit er een filter in de Automatische V-Bak van een 3.1 diesel? Gr, meca.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...