Spring naar bijdragen

88Wrangler

Forum member
  • Aantal bijdragen

    116
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door 88Wrangler geplaatst

  1. Een goede spuiter kan je kleur altijd perfect namaken. Ik weet niet waar de kleurcode staat, misschien staat het ergens op het forum !

  2. Hallo Annemarie

    De hardtop moet ook op de familybar passen.

    De ramen zijn doorzichtig en er zit een wisser op.

    De kleur zal niet dezelfde zijn, mijn Jeep was bordeaux rood. De hardtop is glad geschuurd wat een prachtig gezicht is als hij in dezelfde kleur als de Jeep is. Dit zie je niet veel.

    Groeten, Hans

  3. updated 16-11-2010, 22.57 uur. Zie eerste bericht, bovenaan.
  4. Ik heb nog een complete hardtop voor €100,=. Zie mijn advertentie bij "te koop".
  5. Yep, er staat een verkeerd plaatje bij (ik kon de goede niet vinden), hij is voor de schuine rolbar.
  6. Diameter = 38 cm. Bevestiging, hart op hart = 36 mm.
  7. Het is voor degene die het eerst komt. Vanwege te veel slechte ervaringen hou ik niets "vast".
  8. Ja, ze zijn voor halve stalen deuren. Grzz
  9. Ik heb zojuist de spullen te koop gezet op dit forum.
  10. Hallo allemaal Ik ga eens wat opruimen, en heb het volgende te koop: ALLES IS WEG, MAG OP SLOT !! - Wrangler stuur, hout. Doorsnede 38 cm. € 50,= - trailcover, nieuw nooit gebruikt. Is zoals op de foto, MAAR VOOR SCHUINE ROLBAR !!!!!. €75,= - Hardtop, glad geschuurd en gespoten, rubbers OK. €100,= Of doe een goed bod !! Hans Roeters Polkaweg 10 Balen, België 0032-14.81.50.96
  11. Als hij zich niet binnen een week of twee meld zet ik de spullen hier op het forum. Kan er nog iemand z'n voordeel mee doen. En d'r is niks mis mee, snap je dat nou ?
  12. Hallo iedereen Misschien kunnen jullie me verder helpen. Zo'n drie maanden geleden heb ik m'n V8 (zie foto) verkocht naar Nederland, ergens bij Breda. Ik heb nog een hardtop, complete softtop, duster deck en opsteekdeurtjes liggen van deze auto. De koper zou ze nog komen ophalen, maar ik heb nooit niks meer gehoord. De vraag, kent iemand de eigenaar ? Zo ja, wil je hem vragen contact op te nemen met me, ik wil zo langzamerhand wel van die spullen af. Alvast bedankt ! By null at 2010-10-01
  13. Zou mogelijk zijn, maar liefst zo puur mogelijk. Anders kan ik ook een caravan meenemen.....................
  14. Tentje, slaapzak, dat moet lukken
  15. Ik heb een nogal dorstige jeep, waar ik toch mee op vakantie wil gaan. Om nou niet elke 100 km te moeten tanken wilde ik wat (5) van die ijzeren jerrycans mee nemen. Weet iemand of het eigenlijk wel toegelaten is om met gevulde (benzine) jerrycans rond te rijden ? Alvast bedankt !!
  16. Kentekenplaat verlichting erop gezet en aangesloten. M'n remlichten (eindelijk) werkend gemaakt. De schakelaar zit op een geweldige makkelijk bereikbare plaats
  17. Het zat toch anders, gewoon erop gedrukt. Maar hij staat nu in ieder geval goed.
  18. Bedankt Chris, ga het zo even doen.
  19. Stomme vraag misschien, maar kan iemand me zeggen hoe ik de complete ruitenwisserarm van z'n plaats haal ? Bij mij staat er één ruitenwisser niet goed, hij moet een paar tanden om.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...