Spring naar bijdragen

Frits

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Frits geplaatst

  1. Naar mijn weten hoort een Revisie bedrijf eerst te meten en dan te beslissen naar welke overmaat ze hem opboren .vervolgens de zuigers bestellen en dan aan de hand van de nieuwe zuigers na ze eerst weer gemeten te hebben dan pas boren . volgens mij is dat ook de enige goede werk wijzen.
  2. ook getekend beter het binnen hof in de fik als je auto kan ook elke ring weg om de steden vol zetten met oude auto's blokker de boel.
  3. dacht dat ik pech had maar jij wint het.had mijn chevy van geruild voor een Ford Gran Torino uit 1973.proefritje gereden merkte dat de schokbrekers versleten waren het interieur niet netjes was, maar de motor klonk prima hij schakelde boter zacht dus de ruil ging door ik met de Ford naar huis van Oss naar Den Helder via Enkhuizen naar een vriend .op de lely dijk hoorde ik een rameltje voor ik thuis was was het een klop geworden maar hij liep nog steeds erg mooi ......krukas lagers verrot. ander blok gekocht een 351w 5.8 liter schoon gemaakt rij heb er nu 5000 km op hoor ik weer een rameltje .had ik maar mijn chevy gehouden .die was betrouwbaar . maar nu wilde ook een wagoneer kopen voor er bij een uit 1969 lijn 6 een opknapper . .volgende week een afspraak .hoewel ik eigenlijk even het gevoel had dat ik er nog maar eens over na moet denken of ik dit wel wil na het lezen van jou verhaal denk ik toch dat ik het maar doe.het blijft een avontuur... groeten Frits
  4. Frits

    mijn auto's

×
×
  • Nieuwe aanmaken...