Spring naar bijdragen

Sony Ericsson K800i


Mav
 Share

Recommended Posts

Vr Prijs: € 200,-

- Simlock vrij

- 1Gb (2x 512Mb) memorystick micro

- Doosje, boekjes, lader en usb-kabel bijgeleverd

post-2-12873016028664_thumb.jpg post-2-12873016030362_thumb.jpg post-2-12873016031382_thumb.jpg post-2-12873016032528_thumb.jpg

Fotograferen, foto's uitwisselen over het internet en natuurlijk bellen. De Sony Ericsson K800i is primair een mobiele UMTS-telefoon maar kan net zo goed als een volwaardige digitale fotocamera door het leven. Dankzij Sony's Cyber-shot technologie dingt de gsm gemakkelijk mee naar de titel van compacte camera van het jaar.

Overvol met camerafuncties

Open de lensafdekking en u bent klaar om een foto te nemen. De K800i beschikt over een 3.2 megapixel camera met autofocus. Een ingebouwde xenon flitser zorgt voor echte fotoverlichting als de lichtcondities niet optimaal zijn en de K800i voorkomt rode ogen. Een camerastabilisatiefunctie compenseert kleine bewegingen van uw hand terwijl u een foto schiet of een video opneemt.

Geen mislukte foto's meer

Hoe raar dit misschien klinkt; met dit mobieltje is het moeilijk slechte foto's maken, mede dankzij BestPic. Het unieke van deze functie is dat vier foto's worden geschoten vlak voordat de cameratoets wordt ingedrukt om het fotograferen af te sluiten, en vier vlak erna. Kies de beste. Wis de rest. De foto is onmiddellijk te delen via Bluetooth of MMS.

Eenvoudige bediening

De bediening van de K800i is eenvoudig. Aan beide zijden van het 2 inch QVGA-kleurendisplay zitten fototoetsen zodat de cameratelefoon gemakkelijk te gebruiken is. Voor het afdrukken ondersteunt de K800i de PictBridge-standaard. Sluit de gsm via de USB-kabel rechtstreeks aan op een voor PictBridge geschikte printer en druk foto's af zonder pc.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...