Spring naar bijdragen

Jk Accessoires (Tot/met Modeljaar 2010)


nkijkuit
 Share

Recommended Posts

Ivm overstap naar een 2011 JKU, heb ik wat accessoires over die niet meer passen:

jeep-switch-pod.jpg

Rugged Ridge A-pillar switchpod, voor het plaatsen van 4 schakelaars voor je lier, lockers en vaatwasser. Zonder schakelaars (gebruikt met 1 schakelaar, andere openingen zijn dus nog maagdelijk): 10 euro

MOP_ADD-A-TRUNK_4D_2.jpgMopar Add-a-trunk. Houd je spullen uit het zicht en geeft een extra laadvloer. Klep kan alleen geopend worden als de achterklep open is (of je moet geweld gebruiken natuurlijk). Je moet alleen even van de carrosseriebusjes regelen voor de montage van de zijpanelen. Kost op dit moment 375 dollar. Mag weg - omdat het nog steeds zomer is - voor 50 euro.

78689-md.jpgBestop Trailmax DVD speler. Geschikt voor Regio1 DVD's (en regiovrije dhz dvd's natuurlijk). Zonder koptelefoons. Kan gebruikt worden met universele draadloze koptelefoons. Wordt geplaatst op de soundbar over de opening van de interieurverlichting (is voorzien van lampjes). Heeft destijds rond de 1000 dollar gekost (ja, ik weet het...). Mag nu weg voor 50 euro. Voor dat geld krijg je er ook nog een afstandsbediening bij.

Originele Rugged Ridge prulle (prullen?) bak. Past in de bekerhouders achter het middenconsole. Kom maar halen voor 10 euro.

jeep-rear-seat-organizer.jpg

ARB compressor mounting bracket. Met deze beugel kan de je ARB compressor mooi monteren aan de hoodremcilinder (alleen voor de benzine uitvoering, bij de diesel is geen ruimte. geen idee of het ook bij de Pentastar versies past Ook deze moet plaats maken. 10 euro

arb-bracket_md.jpg

bewerkt door nkijkuit
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...