Spring naar bijdragen

XJ85

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over XJ85

  • Verjaardag 26/09/1972

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Tilburg (the Netherlands)

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1985

XJ85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ondertussen heb ik begrepen dat deze homokineet niet meer (nieuw) leverbaar is. Sowieso staat mijn tussenbak niet geweldig aangeschreven. Al met al denk ik er over om een adere tussenbak (NP231) te plaatsen. Heb er een op marktplaats gevonden en zo goed als gekocht. Alleen dan moet ik nog steeds een aandrijfas voor hebben maar dan een veel voorkomende met dubbele cardan.
  2. Ondertussen heb ik begrepen dat deze homokineet niet meer (nieuw) leverbaar is. Sowieso staat mijn tussenbak niet geweldig aangeschreven. Al met al denk ik er over om een adere tussenbak (NP231) te plaatsen. Heb er een op marktplaats gevonden en zo goed als gekocht. Alleen dan moet ik nog steeds een aandrijfas voor hebben maar dan een veel voorkomende met dubbele cardan. Heeft iemand nog zo'n as?
  3. Bij mijn Cherokee XJ 2.1 td uit 1985 met tussenbak NP207 en vooras Dana-30 is de homokineet in de tussenas voor versleten en maakt een hard tikkend geluid. Deze homokineet is blijkbaar vrij zeldzaam, meestal zit er een dubbele cardan in de tussenas. Kent iemand deze constructie en weet iemand misschien een manier om dit te maken, een leverancier waar ik onderdelen kan krijgen of een goed adres voor 2e hands onderdelen? Ik heb al flink gezocht op internet en automaterialenzaken maar tot nog toe tevergeefs. Bijgevoegd een plaatje uit het werkplaatshandboek, ik zoek deel nr 1. of een alternatief daarvoor. Alvast mijn dank voor jullie hulp!
  4. Voor mijn Cherokee XJ 2.1 td met tussenbak NP207 zoek ik een andere tussenas of een nieuwe homokineet voor de tussenas voor. Meestal heeft een tussenas een dubbele cardan aan de bakzijde, maar bij mij is dat een homokineet. Wie kan mij helpen of heeft een tip hoe dit anders op te lossen? Zie bijgevoegde afbeelding, ik zoek het deel dat met nr 1 is aangegeven. Alvast mijn dank!
  5. Hallo Cor, Voor mijn XJ uit 1985 ben ik op zoek naar een tussenas voor. Bij mij is die uitgevoerd met een cv-koppeling aan de bakzijde en een cardankoppeling aan de differentieelzijde. Mogelijk zou ik ook een tussenas met dubbele cardan aan de bakzijde kunnen gebruiken als ik ook het juk dat aan de uitgaande as van de bak zit heb. Heb jij wellicht iets waar ik mee vooruit kan? Groeten Twan (XJ85)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...