Spring naar bijdragen

thegirl

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2000

thegirl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Na lang twijfelen heb ik toch besloten om mijn jeep te verkopen. De auto rijdt nog prima alleen is er met de achteras iets waardoor hij bij scherpe bochten een grollend geluid maakt. En hij heeft wat roestplekjes hier en daar. Voor de rest rijdt hij nog prima. Het is een grand cherokee v8 limited edition uit 2000 met 197000 op de teller. De auto is omgebouwd naar grijskenteken bedrijfsauto. Hij rijdt op lpg. De banden zijn nog helemaal goed. 3 maanden terug nieuwe remklauwen, remblokken, fuseekogels links+ rechts vervangen, nieuwe olie voor en achteras, nieuwe multiriem,nieuwe motorolie. Apk gekeurd tot september 2014 Is er iemand die interesse in deze auto heeft? Vraagprijs 2000 euro
  2. De auto heb ik naar Nico in Wommels gebracht en die vonden wat corrosie op de aansluitingen van de lpg computer. Schoongemaakt en hij doet het weer. Nu kijken of hij het blijft doen en zo niet dan moet ik alsnog naar een lpg monteur. De ledjes op het kastje kloppen alleen niet meer, hij geeft nu 3 groene ledjes aan terwijl hij voor de storing op 1 ,soms 2 ledjes stond.
  3. Hallo Ron, Bedankt voor de tip. Ik heb de gastank in de auto liggen. Geen onderbouw. Zodra ik bij een lpg monteur ben geweest laat ik even weten wat het probleem is en hoe het is opgelost.
  4. Ik kan de zekering helaas niet vinden Ben er wel achter dat het hele harde tikkende geluid bij het relais vandaan komt die zich in de behuizing bevind die aan de gastank vast zit. De garages hier in de buurt hebben er geen verstand van dus nu moet ik opzoek naar een lpg monteur.
  5. Ik heb een probleem met mijn lpg installatie. Vandaag wilde ik de auto starten en ineens merkte ik een heel snel tikkend geluid op wat uit de lpg tank komt. Normaal gesproken kan je op het knopje drukken om hem om te schakelen naar benzine maar dat doet hij niet meer, het lampje blijft ook oranje. Hij blijft hem terug schakelen naar LPG en blijft maar tikken . De motor draait wel als ik hem start. Wat kan dit zijn? En kan ik er nog mee rijden tot aan de garage om hem na te laten kijken? En waar kan ik de zekering vinden van de lpg installatie om hem uit te zetten zodat ik eventueel wel gewoon nog op benzine kan blijven rijden tot de lpg installatie is gemaakt? Alvast bedankt voor jullie hulp.
  6. Ik heb een andere radio gekocht (1 din) voor mijn wj limited uit 2000. Nu weet ik dat ik een frontje en een adapter/converter nodig heb om hem van din naar iso om te zetten. Heb ik aan alleen aan deze stekkerset http://www.pimtensen.nl/car-hifi/101c-autoradio-039-s/276l-iso-connectors/289l-jeep/6799d-jeep-grand-cherokee-signat-s30-1230-230/ voldoende of moet ik deze complete set bestellen? http://www.ebay.nl/itm/Auto-Radio-Einbau-Blende-Rahmen-Adapter-fur-JEEP-Grand-Cherokee-/271029711054?pt=Einbaurahmen_Radioblenden&hash=item3f1aa130ce
×
×
  • Nieuwe aanmaken...