Spring naar bijdragen

HankR

Forum member
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1989

HankR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. ik ben op zoek voor mijn wrangler yj softtop van kayline naar de volgende onderdelen; 1. vertical rod bracket (rechts) 2. horizontal rod bracket (links) 3. bow mount bracket ( 2 stuks) wie weet iets of waar ik nog oude kayline ( softtop van 1988) kan verkrijgen
  2. ik heb hem inmiddels via Nico ontvangen, thanks mag op slot
  3. hallo, ik ben op zoek naar onderdeel nummer 12 van de bijlage, een tube, Air intake,origineel nummer 5300 4548 mijn auto is een Jeep Wrangler YJ, 2.5 uit 1989 wie kan me aan dit onderdeel helpen?
  4. yes, opgelost door andere pomp voor V snaar te gebruiken, mag op slotbedankt voor de reacties, heb er veel van opgestoken! heb nu wel nog een waterpomp voor een multiriem over:-)
  5. Hi Ab,heb je ook een voorbeeld van een waterpomp zonder R, heo die dan draait, dan geef ik die morgen af aan de garage en kan die verschil zien met name hoe de schoepen dan staan alvast reuze bedankt, we gaan het probleem verhelpen:-)
  6. Hi Ab, wederom dank de nieuwe pomp halen ze er morgen weer af en zetten de oude er weer op, Nico liet al weten dat de R niet zou kunnen omdat ik V snaar heb, echter met de nieuwe pomp ( zonder R, maar volgens garage wel dezelfde draairichting) is er ook geen stroming, blijft dus raar verhaal, maar we zetten door en zullen het vinden, misschien nog maar een andere pomp bestellen.
  7. Hi Ab, ik word er bijna gek van welke nu de juiste waterpomp is, volgens de garage draait ie hetzelfde maar staat er geen R in bij de nieuwe, hoe kan ik dat zien? is het simpel draaien en kijken welke kant die opgaat of is het anders?als je kijkt op internet naar de QCP3490, dan staat er dat ie voor deze jeep is ik kan er anders nog wel een bestellen, maar hoe weet ik dan of dat en goede is
  8. Hi Nico, de nieuwe waterpomp QCP3490 is van QH maar daar staat geen R op, maar volgens de garage draait ie wel dezelfde kant op?als ik zoek op internet op QCP3490 komt ie ook gewoon naar voren dat deze geschikt is en staat niets over multiriem? weet jij anders welke pomp wel de juiste is, of hoe ik kan zien dat het een juiste is?
  9. thanks, ik zal de manual gaan doorspitten:-)de waterpomp die ik nu heb is een QHWater Pump Part Number: QCP3490
  10. dank voor je snelle reactie, ik heb een 2.5 YJ uit 1989, kan daar ook iets met de draairichting zijn, de waterpomp was met een R en ik heb V snaarhet niet pompen lijkt mij nl iets wat zou kunnen want de garage geeft door dat ze geen stroming zien van water
  11. Hi Ab, doorstroming is juist het probleem volgens de garage. bovenste slangen worden heet, onderste niet en volgens de garage is er geen doorstroming van het water en zit het in het blok. hij wil nu alles los halen en met druk kijken wat er gebeurd.
  12. ja olie is ook ververst en oliefilter vervangen
  13. help,mijn motor wordt binnen 15 minuten veels te heet en water kookt; al vervangen zijn; radiator, waterpomp en thermostaat en nog steeds krijg ik volgens de garage geen doorstroming van het water en moet volgens de garagist het blok verstopt zitten??? kan dit of heeft iemand ervaring met dit probleem en wat zou ik kunnen doen? de jeep heeft overigens wel 4 jaar stil gestaan en heeft afgelopen maand weer gereden waarbij temp te warm werd maar als ik dan stopte of rustig reed liep temp weer terug naar middenstand.
  14. What's on your mind?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...